Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перша діагностика при купівлі авто.
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хочу зібрати список методів першої діагностики авта при купівлі з підручними матеріалами. Почну тему і напишу 2 методи. (Усі хороші методи буду додавати до першого поста.)
1.Перевірка вакумності двигуна : Відкрутити кришку мотора (туда де масло заливають). Прикласти руку і попросити щоб хтось завів двигун. Якщо нема розбризкування масла і є всмоктування то герметичність двигуна не порушена.
2.Перевірка на дирявість вихлопної системи : Закрити ногою вихлопну трубу і попросити завести двигун. Якщо з під днища піде дим зі всіх сторін, то вихлопна система вся дюрява.
1.Перевірка вакумності двигуна : Відкрутити кришку мотора (туда де масло заливають). Прикласти руку і попросити щоб хтось завів двигун. Якщо нема розбризкування масла і є всмоктування то герметичність двигуна не порушена.
2.Перевірка на дирявість вихлопної системи : Закрити ногою вихлопну трубу і попросити завести двигун. Якщо з під днища піде дим зі всіх сторін, то вихлопна система вся дюрява.
^_^
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
Re: Перша діагностика при купівлі авто.
сорі за офф, але якщо двигун в поганому стані масло все ж таки буде вихлюпуватись через горловину, то буде прикольно мати на руках 90градусне масло
і якщо вихлопна дирява, то це в першу чергу чути.

і якщо вихлопна дирява, то це в першу чергу чути.
- sergey
- Контактна інформація:
3.Перевырка поршневоъ, выдкрутити кришку маслозаливноъ горловини чи вийняти масляний щуп.Якщо йде димок, то поршнева вже додихаэ.
4.Подивитись на кришку маслозаливноъ горловини.Якщо вона дуже чорна, наче в смолы то масло не мыняли не по регламенту або лили що попало.
Наприклад, ми тоже з батью дивились одну машину, ну там вроды нычого.Потом подивились два мужика на СТО якы колись ганяли з Германыъ всякы тачки.То вони найшли неполадок на 500-700 баксыв
Так що довыряй професыоналам таку выдповыдальну справу.
На кузов треба дивитись, мотор, трансмысыю, ходову.

4.Подивитись на кришку маслозаливноъ горловини.Якщо вона дуже чорна, наче в смолы то масло не мыняли не по регламенту або лили що попало.
Наприклад, ми тоже з батью дивились одну машину, ну там вроды нычого.Потом подивились два мужика на СТО якы колись ганяли з Германыъ всякы тачки.То вони найшли неполадок на 500-700 баксыв

Це нашо?Що воно тобы дасть?Що вихлопна система дуже дорога?veresen писав:2.Перевірка на дирявість вихлопної системи : Закрити ногою вихлопну трубу і попросити завести двигун. Якщо з під днища піде дим зі всіх сторін, то вихлопна система вся дюрява.

slim_painter писав:то буде прикольно мати на руках 90градусне масло![]()

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в цьому разі двигуну вже жопа..slim_painter писав:але якщо двигун в поганому стані масло все ж таки буде вихлюпуватись через горловину,
можна картонку поставити.. якшо буде триматися і при прогазовці якби засмоктуватися - все гуд, якщо здує вітром - фтопку ))) хоча тиск може бути банально із-за забитої системи вентиляціїї картера.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
vovka писав:при прогазовці якби засмоктуватися
а якщо всередину затягне? :)
- MRE
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Тупішого не чув!veresen писав:Хочу зібрати список методів першої діагностики авта при купівлі з підручними матеріалами. Почну тему і напишу 2 методи. (Усі хороші методи буду додавати до першого поста.)1.Перевірка вакумності двигуна : Відкрутити кришку мотора (туда де масло заливають). Прикласти руку і попросити щоб хтось завів двигун. Якщо нема розбризкування масла і є всмоктування то герметичність двигуна не порушена.2.Перевірка на дирявість вихлопної системи : Закрити ногою вихлопну трубу і попросити завести двигун. Якщо з під днища піде дим зі всіх сторін, то вихлопна система вся дюрява.

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
MRE, краще послухай, мож і пригодиться коли. За офф буду наказувати.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
доречі коли продава свою машину,то чувак який дивився її саме ці маніпуляції з двигуном і робив
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
незатягне.Pier писав:а якщо всередину затягне?
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
До речі, номера кузова потрібно також звірити
:)

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей