Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ПРоблема з магнітолою
nervnui
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
ПРоблема з магнітолою

Повідомлення nervnui » Сер, 29 липня 2009, 15:49

Хонда сівік у мого брата 2007 року. Магнітофон полетів і заміна на аналогічний 15 000 грн а китайськай замінник десь 8 000. Потрібно щоб просто був на СД і Радіо, невже туда не можна просто піонер чи щось подібне впхати і щоб не поламати там нічого і не попортити панель.

hrdrive
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Re: ПРоблема з магнітолою

Повідомлення hrdrive » Сер, 29 липня 2009, 16:00

nervnui, якщо можеш викинь фото, як вона виглядає. Думаю що для наших умільців нічого неможливого небуває. підїдь на Пасічній на автобазу №1 там трошки дальше при віїзді справа є магазин де встановлююють та продають акустику, сигналізацію. Пацани толкові, думаю допоможуть. 8-050-317-33-67 Антон (Магазин "Майстер Плюс").
INTE®©ULLE®™

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Чет, 30 липня 2009, 21:50

В мене гамнітофон садить акумулятор, інакше його не назвеш. Купив його в США на свою голову, коли підключаю його живлення по інструкції - один провід на постійний "+" інший на включаємий(замок запалювання), спочатку він стояв в мому бурчику і теж садив, але стара машина х.з., і я маг повністю відключав, тобто настройки радіо еквалайзера не зберігались. А тут тимчасово кинув в Мерса і знову підключив правильно, пограв він мені 2 години на стоянці, я заводити авто - а ніфіга неможе стартер покрутити, я вже трохи висадився, а потім кинув інший акум і все стало на свої місця.
Може в кого було подібне?

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Чет, 30 липня 2009, 23:15

Lyubomyr, то потрібно толкового радіотехніка, і продзвонити виходи живлення. Можливо вони дають який завеликий опір, може там стоїть в мафоні який перетворювач, або х.з. Запитай у Роста з форуму - від дуже толкова і грамотна людина, думаю щось мудре порадить.
INTE®©ULLE®™

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей