Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хто знає де можна купити масло FORD? дякую.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Mykola в мене питання, а чому саме Ford.Скажу тобі таку штуку жоден виробник автомобілів не має власного виробництва мастил. Це стосується і BMW, Volvo, Toyota і т.д. Усі вони використовують одну штуку - свій бренд, ім'я. А виглядає це дуже просто - підприсується договір із заводом виробником мастил і на бочці пишиться наприклад BMW, але ціна на дане мастило вже на 30-50% більша ніж мастило цього ж заводу тільки під своїм брендом. Ось і усе.
Але якщо ти хочеш мастило до Forda можеш зайти на сайт POLO, а ці мастила із США, а тому мають одні з найкращих і найновіших допусків по Ford. якщо твій форд з 2000р. і далі то в нього рекомендовано заливати, якщо память не глючить 5w-30, тому можеш зайти на сайті і глянути характеристики нашого мастила можливо зацікавить.
Але якщо ти хочеш мастило до Forda можеш зайти на сайт POLO, а ці мастила із США, а тому мають одні з найкращих і найновіших допусків по Ford. якщо твій форд з 2000р. і далі то в нього рекомендовано заливати, якщо память не глючить 5w-30, тому можеш зайти на сайті і глянути характеристики нашого мастила можливо зацікавить.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей