Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чекай-чекай, ще кілька років і будеш варитиVanjabest писав: я би тоже хотів шось попробувати варити
та впринципі в сусіда тоже такий є... я вирішив сильно не заморочуватись, і помаленько-потихенько, точками на віддалі 5 см, з попереднім підігрівом капоту (щоб під час зварювання різниця температур менша була і менше крутило, вроді правильно мислюandriy320e30 писав: в мене є такий але не електричний .тіпа на газ ставити
щось не зовсім зрозумів?romkoganja писав: Тільки арки гарно зробив, і поїхала ара...
Ну але suum cuique
AnGeL писав: щось не зовсім зрозумів?
та нє, я вже відчув за*об токаря 3 розрядуromkoganja писав: Просто не перестарайся з машиною, коли відчуєш силу токаря 3 розряду.
А люди потім муркають що на малярці дорого беруть...попробуй то все вивести до ідеалу і пофарбувати...В мене таке теж буває...типу,а що там тої роботи,а коли вже почав то доходить накуя я то почав,ліпше би дав комусь грошей :)AnGeL писав: я зрозумів що вирізати і поварити то взагалі фігня, а вивести то гарно - то купа роботи..
то точно... та я після того як поварив татового жигуля, зрозумів чому зварочні роботи не дешеві, поварити прель проблемою не було, арт-підготовку перед тим якраз пройшов, але з тою шпатлівкоюSluva писав: AnGeL написав:
я зрозумів що вирізати і поварити то взагалі фігня, а вивести то гарно - то купа роботи..
А люди потім муркають що на малярці дорого беруть...попробуй то все вивести до ідеалу і пофарбувати...В мене таке теж буває...типу,а що там тої роботи,а коли вже почав то доходить накуя я то почав,ліпше би дав комусь грошей
треба було спалити той прель,бо і так зігниєAnGeL писав: якби не пожежа, то я б з тим точно не мурдувався
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей