це новий тип іменних, чи тіпу ... ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Абсолютно вірно, саме так.stabil писав:я коли купляв транзитні номера в дойчленді, то в тому вагончику де роблять номера, та тета що їж робить казала що може зробити любу надпісь на номерах але на них їздити неможна!!! А на звичайних можна вибрати 2 букви і 4 цифри .Швагро зробив НI OO 1111-ціна питання 50Є. Звичайні транзитні з техпаспортом 20Є!!!
Звичайний фейк. Немає ніяких нових типів іменних, окрім вже існуючих.hrdrive писав:бачив недавно номери на ескалейді з вигравійованим 100 доларовим знаком , без всяких букв і цифр. Тільки прапор України і якась область, недобачив яка...чомусь думаю що 11.![]()
hrdrive писав:Чорна Опель Вектра С з номером ВВВ була тут? зранку на В. Великого їздила, немав чим зфоткати.
Прізвище імя і побатьковіDenzzzil писав:це з Опель-клубу! це ініціали власника
не фейк...на іменних номерах можуть бути як символи(літери, цифри) так і малюнки....незалежно одне від одногоAsasad писав:Звичайний фейк. Немає ніяких нових типів іменних, окрім вже існуючих.hrdrive писав:бачив недавно номери на ескалейді з вигравійованим 100 доларовим знаком , без всяких букв і цифр. Тільки прапор України і якась область, недобачив яка...чомусь думаю що 11.![]()
Один малюнок без літер бути не може. Так, малюнок вважається за один символ, але загальна кількість символів в іменному номері повинна бути не менш, ніж три. Тому мінімум, що може бути - це дві літери та малюнок (два або три малюнки теж не катять :) ).Crush писав:не фейк...на іменних номерах можуть бути як символи(літери, цифри) так і малюнки....незалежно одне від одного
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей