був в Києві позавчора, замітив те що машини всі в солі, разуюча різниця зі львовом, дуже рідко бачу на машинах в нас видиі напливи солі, хіба в тих які взагалі за весь рік машини не миють, а там кожен другий. В такій ситуації камінці це ясно не виправдовує, але те що в нас посипають більш гуманною сумішшю мені стало очевиднимVAVAN писав:Ну комунальники , а бидло, принаймні люди які готують суміш для посипання доріг.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Thug
Re: Виродки на дорозі
по-моєму, тобі мало стати очевидним, що у нас ДУЖЕ погано посипаютьDIMICH писав:VAVAN писав:але те що в нас посипають більш гуманною сумішшю мені стало очевидним
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Яка гуманність нафіг? Якщо я в четвер, пятницю і суботу їздив до Львова. Перші два дні шохою, в суботу Мікрою. Результат: в шохи на лобовому тріщина 2 см від камінчика з під фури, з якою розминався, в мікри царапина на лоюовому 3 мм від камінчика з під Суперба, який мене обганяв.
Де тут гуманність суміші? Прошу тикнути конкретно пальцем в мій текст!
Де тут гуманність суміші? Прошу тикнути конкретно пальцем в мій текст!
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Вибачайте за якість фото - дріфтувати і фотографувати одночасно складно
... Фото хрінове, але загальну картину передає: два укурки вчора ввечері на проспекті Свободи
на веліках
. Причому їхали не просто так, а на всю полосу, бовтаючись по дорозі як гімно в ополонці
На блимання фарами - пофіг, на сигнали - теж... Якби не мала в машині - бив би в писок

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
І в мене за останній тиждень два дивних ідентичних випадки.
По дві смуги для руху в одному напрямку. Традиційно для Львова, в лівій - плететься колона машин 20-40км/год. Права - більш-менш вільна.
Я в праву, додаю газу. Випереджаю 1-5 машин. Перешкода в правій смузі. В лівій - місця для мене - більш ніж достатньо. Проте, дорога слизька, тому я:
а) включаю лівий поворот, що буду перелаштовуватись в ліву смугу;
б) вирівнюю швидкість з колоною, щоб не робити різких маневрів і не створювати загрози чи перешкод ні переднім, ні заднім.
І тут, задня машина додає газу, щоб мене не випустити з правої смуги. Причому, робиться це явно.
Ну, один такий випадок - зрозуміло. Довбені трапляються. А то, за останній тиждень так 2 рази!
По дві смуги для руху в одному напрямку. Традиційно для Львова, в лівій - плететься колона машин 20-40км/год. Права - більш-менш вільна.
Я в праву, додаю газу. Випереджаю 1-5 машин. Перешкода в правій смузі. В лівій - місця для мене - більш ніж достатньо. Проте, дорога слизька, тому я:
а) включаю лівий поворот, що буду перелаштовуватись в ліву смугу;
б) вирівнюю швидкість з колоною, щоб не робити різких маневрів і не створювати загрози чи перешкод ні переднім, ні заднім.
І тут, задня машина додає газу, щоб мене не випустити з правої смуги. Причому, робиться це явно.
Ну, один такий випадок - зрозуміло. Довбені трапляються. А то, за останній тиждень так 2 рази!

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
VAVAN писав:ввалив сумішшю мені в бампер
cat-yellow писав:в шохи на лобовому тріщина 2 см від камінчика з під фури
і я попавcat-yellow писав:в мікри царапина на лоюовому 3 мм від камінчика

І все - від камінців з-під фур ,які обганяв на Стрийській трасі. Удар по фарі я чув, і навіть походу бачив камінчик , а от капот і туманку -ні . Може то і не камінці , а просто замерзлі грудки піскосуміші, бо бачив посипалку - так з неї на дорогу летіли цілі брили того

Плестися за фурою 60 - ну [цензура] . І починати обгін за 200 м позаду від неї можливість не завжди є

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Можливо підставаIgor_Lviv писав:А то, за останній тиждень так 2 рази!

не думаю, то відомий на всю країну галицький рагулізмSpeedo писав:Можливо підстава

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
теж мав пару таких випадків , причому в середу - якби не шипи - мав би розвалений бікIgor_Lviv писав:І тут, задня машина додає газу, щоб мене не випустити з правої смуги. Причому, робиться це явно.

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
стандартна ситуейшинLiuskywalker писав:хруні на інотазах хворобливо реагують, коли їх випереджає жигулька

zubylo.lviv.ua
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
часто таке наблюдаю, але вчора сміявся з того))) їду в сторону центру. На новій розвязці біля під дубом трошки машин стоїть, я поїхав по Куліша і в останній поворот перед магнусом повернув. Виїхав на 700 річчя майже перед світлофором.Igor_Lviv писав:І тут, задня машина додає газу, щоб мене не випустити з правої смуги. Причому, робиться це явно.Ну, один такий випадок - зрозуміло. Довбені трапляються. А то, за останній тиждень так 2 рази!
Займаю правий ряд, включаю лівий поворот(місце є якраз для мене) і тут та машина шо їде ззаду зліва додоає газу спеціально шоб мене не впустити... я то зупиняюсь... машина зпереду зліва також, а він не дуже встиг

- cat-yellow
сьогодні і вчора їздив по Львову Мікрою... це просто пздц ...
(Мікра дружини, тому вона побажала щоб були значки "динита" "У" і каблук)
Скільки ж мудачья боляче реагують на те, що перед/за ними їде мікра, або якщо їх поетучихся 40 обганяє в місті Мікра на швидкості 70, або пенсіонери на трасі, якщо їх обігнати на швидкості 90-100....
кароче пздц, різниця яквно разюча, коли їдеш на бумері такого взагалі ніколи нема...
(Мікра дружини, тому вона побажала щоб були значки "динита" "У" і каблук)
Скільки ж мудачья боляче реагують на те, що перед/за ними їде мікра, або якщо їх поетучихся 40 обганяє в місті Мікра на швидкості 70, або пенсіонери на трасі, якщо їх обігнати на швидкості 90-100....
кароче пздц, різниця яквно разюча, коли їдеш на бумері такого взагалі ніколи нема...
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
багато раз так попадав,але дивлюся по дзеркалахLEgEnDA писав:. машина зпереду зліва також, а він не дуже встиг - результат - мінімальне дтп в фарком жигуля А собі покоцав бампер.... я посміявся з того і поїхав - Цікаво чи шось дойшло йому чи ні?

- swed
- Ім'я:Женя
Мікра нормальна тачка =)cat-yellow писав:сьогодні і вчора їздив по Львову Мікрою... це просто пздц ...
я коли свою гнав з Києва, 140 по трасі максималка моя, мене =)))) Мітаз обігнав
я понял шо навевно втомимся і в мене глюки =)
збавив, зупинився і пішов пити каву ))))
- Formula1
- Контактна інформація:
Матіз часом не синій бувswed писав:я коли свою гнав з Києва, 140 по трасі максималка моя, мене =)))) Мітаз обігнавя понял шо навевно втомимся і в мене глюки =)збавив, зупинився і пішов пити каву ))))

- swed

там такий кльовий кусок трасы був схожий на Стрийську трасу
и то швидко було ))) якщо я 140 йшов то воно десь під 170
бо дуже швидко обійшов
- Formula1
- Контактна інформація:
Не мій 170 точно не підеswed писав:під 170бо дуже швидко обійшов

- cat-yellow
я 140 - то максимум шо пробував.
Але суть не в тому. Мікра - так, афігєнна машина, але на неї реакція людей - суцільний неадекват... Таксіст на славуті чуть не вср..ся від того, що його Мікра обійшла... ппц кароче )
Але суть не в тому. Мікра - так, афігєнна машина, але на неї реакція людей - суцільний неадекват... Таксіст на славуті чуть не вср..ся від того, що його Мікра обійшла... ппц кароче )
- swed
я тоже когда Микру хотел ) пока с ДЖимником не познакомился )))
короче неадекватов полно )))
короче неадекватов полно )))
- Thug
хм, якийсь неправильний таксист. Я уже і не пам'ятаю, коли останній раз бачив таксиста, котрий би намагався їхати швидко. Підозрюю, що бензин економлять і тошнять безбожно. В лівій смузіcat-yellow писав:Таксіст на славуті чуть не вср..ся від того, що його Мікра обійшла... ппц кароче )

Вчора мав перепалку жестами із далба таксистом, після того, як він атжог з виповзанням на головну і метанням між смугами прямо у мене перед носом.
Я його жестами запитав, чи він ідіот, а таксист і його пасажир синхронно почали щось верещати до мене. Було дуже смішно

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей