ну ок, тобі виднішеxxfOxx писав: той пост не несе жодного інформативного навантаження, можна було сказати - проїхався в 16 маршрутці, заплатив 3 грн, такий же толк. Потрібна середня швидкість, якщо це відгук про екобуст, а якщо ні, то нема чого і писати в тему про відгуки.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
- -Driver-
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 23 рази
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
середня швидкість насправді теж нічого не показуєxxfOxx писав: Потрібна середня швидкість, якщо це відгук про екобуст, а якщо ні, то нема чого і писати в тему про відгуки.
можна проїхати 1000км по місту з середньою швидкістю 20км/год, потім ще 1000 з швидкістю 160км/год.
і в результаті буде ідеальна середня швидкість для найекономнішого режиму, а насправді все навпаки.
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
ну в даному випадку більш менш хоч буде зрозуміло, може на автобанах 200 пер, і через то такий розхід, ну як на мене забагато, мій 2.0 ніфіга ніразу не екобустний при середній швидкості 83 згамав 7-7.3 на сотню (їхалось нашими дорогами, через Золочів, хто був той знає яка там швидкість на окремих ділянках), а тут продвінутий екобуст на євродорогах і 6 літрівwazzup писав: можна проїхати 1000км по місту з середньою швидкістю 20км/год, потім ще 1000 з швидкістю 160км/год.
і в результаті буде ідеальна середня швидкість для найекономнішого режиму, а насправді все навпаки.

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Єлік давай розказуй загальне враження від того екобусті і порівняння з Пежо
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
особисто в мене на євро-автобанах бере більше ніж на наших дорогах.xxfOxx писав: а тут продвінутий екобуст на євродорогах і 6 літрів
при швидкості 130-140 розхід більший ніж наша траса при 100-110 + перекочування по бездоріжжю. мої цифри.
- xxfOxx
думаю окружна Золочева дає файну фору автобанам, коли їдеш на 1 передачі зі швидкістю 0-5 км/год.wazzup писав: при швидкості 130-140 розхід більший ніж наша траса при 100-110 + перекочування по бездоріжжю. мої цифри.
П.С. А як думаєш з якою швидкістю я їхав поза селами і містами, щоб вийшло 82 в середньому ? притому, що дорога на Миколаїв переважно через населені пункти проходить

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
yelik можна сказати старожил форуму ЛТК, тому більше неясно до чогу тут набивання постів?xxfOxx писав: навіщо така інфа без середньої швидкості ? для кількості постів? нерозумію.
для мене наприклад цифра 5.9 багато про шо говорить і якщо я поїду таким же маршрутом і на аналогічні машині то зможу приблизно розрахувати к-сть необхідного палива. Бо навіть коли ти отримаєш цифру сер. розходу це не дає ніякої гарантії що в тебе буде точно такий же розхід.

я можу їхати плавно в межах 60-110 і мати 5.2, а можу їхати з такою ж швидкістю, але на нижчих передачах при обгонах чи при 100км і в результаті сер швидкість у двох випадках буде однакова, а розхід кардинально різний.
Impossible is Nothing
- xxfOxx
а мені і не вийде такий розхід бо машини різні, але середню швидкість треба вказати, плюс можна було дописати манеру їзди тоді + - можна орієнтуватись, а так той пост був ніапчьом.T5-R писав: yelik можна сказати старожил форуму ЛТК, тому більше неясно до чогу тут набивання постів?
для мене наприклад цифра 5.9 багато про шо говорить і якщо я поїду таким же маршрутом і на аналогічні машині то зможу приблизно розрахувати к-сть необхідного палива. Бо навіть коли ти отримаєш цифру сер. розходу це не дає ніякої гарантії що в тебе буде точно такий же розхід
- T5-R
- Контактна інформація:
не задротствуйxxfOxx писав: але середню швидкість треба вказати, плюс можна було дописати манеру їзди тоді + - можна орієнтуватись, а так той пост був ніапчьом.

тип пального
вагу водія
вагу та кількість пасажирів
вагу багажу
к-сть палива в баку
розмір, тип шин
тиск в кожному колесі
як давно робився розвал-сходження
чи під час поїздки були ввімкнені фари, музика, кондиціонер
чи був багажник на даху
додаткові прилади споживання енергів типу навігатора, зарядки телефона
чи є дадоткові обвіс...і так до безкінечності

Impossible is Nothing
- xxfOxx
і хто тепер задрот )))T5-R писав: не задротствуйяк тебе конкретно пече розхід, тоді вже буть точним до кінця, уточни:
тип пального
вагу водія
вагу та кількість пасажирів
вагу багажу
к-сть палива в баку
розмір, тип шин
тиск в кожному колесі
як давно робився розвал-сходження
чи під час поїздки були ввімкнені фари, музика, кондиціонер
чи був багажник на даху
додаткові прилади споживання енергів типу навігатора, зарядки телефона
чи є дадоткові обвіс...і так до безкінечності![]()
![]()
![]()
![]()
хз як тобі, мені б вистачило і середньої швидкості
- T5-R
- Контактна інформація:
ти-xxfOxx писав: і хто тепер задрот )))

Impossible is Nothing
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Справді я собі постів хочу набити лишніх постівxxfOxx писав:а хто тролив? навіщо така інфа без середньої швидкості ? для кількості постів?-Driver- писав: і нашо то тролити? Автор ніби не писав шо то малий розхід. А по швидкості то можна +/- прикинути, адже в селах за кордоном дуже не полетишнерозумію.

Саме так.-Driver- писав: підозрюю що автор просто поділився власними спостереженнями, та й усе
Хочу зазначити, що їхали з другом, він був на Hyundai Sonata 2.0 АКПП, в нього розхід був 8л.
Яка в мене середня швидкість була незнаю.
- Yelik
- Контактна інформація:
Загальний розхід туди і назад вийшов 6.0л/100км по бортовому.xxfOxx писав: ну в даному випадку більш менш хоч буде зрозуміло, може на автобанах 200 пер, і через то такий розхід, ну як на мене забагато, мій 2.0 ніфіга ніразу не екобустний при середній швидкості 83 згамав 7-7.3 на сотню (їхалось нашими дорогами, через Золочів, хто був той знає яка там швидкість на окремих ділянках), а тут продвінутий екобуст на євродорогах і 6 літрів
Туди їхали, як я казав селами Польщі, Словаччини та частково(майже до Будапешту) Угорщини, а це половина шляху, далі автобаном. В селах дотримувались правил

Почну з негативу. Є 2 моменти, які мене кумарять. Розхід і початок руху після стояння на сонці.Sluva писав: Єлік давай розказуй загальне враження від того екобусті і порівняння з Пежо
Розхід, паспорт пише:
-місто 6.5л
-за містом 4.5л
По факту:
-місто 8.0-8.5л

-за містом 6-6.6л (90-130км/год)
В пежо не було кондюка(купував спеціально без, щоб не забирав потужність

На 18000км почало стукати ззаду справа

ТО1 обійшлось 2750 грн.(заміна повітряного, масляного фільтрів, мастила 4,6л і свічок 3шт., 1л антифризу). До речі, повітряний фільтр міг, згідно регламенту, не міняти. Він міняється на 60тис.км

Тепер з позитиву.
Все таки, якби не розхід, був би задоволений машиною на 100%. Так як я на гарантії, не можу випробувати машину "в бою"

- T5-R
- Контактна інформація:
зараз прийдуть фордодрочери і скажуть же ти [цензура] і невмієш їздити, бо твоя машина має брати 4.5 по трасі а ввімкнення кліми не повинно відчуватись
+ те що це нова машина. Нове є нове, яке б воно не було і в тому є свої прєлєсті.

+ те що це нова машина. Нове є нове, яке б воно не було і в тому є свої прєлєсті.

Impossible is Nothing
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ввімкнення кондюка навіть в мене на 2.0 відчувається з низів і коли рушає то це замітно. треба приноровитися.T5-R писав: а ввімкнення кліми не повинно відчуватись
- T5-R
- Контактна інформація:
vovka, у великооб"ємних моторах не відчувається.
Impossible is Nothing
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
В мого хресного great wall volex 30. То така легковушка б чи ц класу. Мотор щось типу 1.5л але 105-110 сил. Вроді фазообертачі є. На маршруті Львів-Болгарія-Львів вийшло в середньому 5.6л/100. Загрузка 3 дорослих, 10 річна дитина і багаж. Швидкість 100-110. Кліма. Щось ті китайці випереджають екобусти
VAG вже не той
-
що це значить *випробувати її*?
я свою не обкатуваві і не шкодував, так як сказали в салоні, шо не треба.Yelik писав:Так як я на гарантії, не можу випробувати машину "в бою"
- Yelik
- Контактна інформація:
Я не про обкаткуwazzup писав: я свою не обкатуваві і не шкодував, так як сказали в салоні, шо не треба.

RULES, я думаю, все таки залежить як їхати. В мене знайомий показує на Nissan Qashqai 1.6 середній в місті Львові 6.6л

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
В співробітника Focus універсал 2013 року з салону, 3 тис. пробіг на даний момент - про розхід на 1.0 літрі і 3 баняках як розказує, то в мене 1.2 економніша виходе
По-трасі може й бомба але коли по-місту їзде і вроді не газує, а спокійно, часто його батько їзде, то вона десь біля 9 літрів гамає 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість