ну і що що вона малолітражна? в свому класі всеодно рве всіх

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бмв м неробило малолітражних спорт моторів починаються тільки від 2.0 с14 іAnGeL писав: 316, 318, 320? є... але ради
ну і? ліпше б на к20 якомусь нормальному поїздив...axel писав: Я їздив з K24A3 і K24Z3
навів приклади заїзду моєї колишньої машини з двома хондами, які класом вище і результат був виграш в 4 корпуси в мою користь.а на рахунок драгів у львові, ну давай, наведи приклади коли в одному класі бмв обїжджало хонду?
ім трохи недотягує до інших япошок. а саме до nissan-а.AnGeL писав: вроді непогано як на атмо..
нічо) то з якими моторма ті хонди були, шо їх в клас вище кинули? бо мене тоді не було, незнаю шо там і до чого було...axel писав: Що далі?
А в Стьопи ше є сірий 3-й прелюд? :)AnGeL писав: і ще одне: axel, ти вже опреділись, колись ти казав що 3 прелюд тобі подобається)
незнаю.. я взагалі його незнаю і навіть і небачив ніколиaxel писав: А в Стьопи ше є сірий 3-й прелюд?
Вибачай, але то Хонда. ти попросив я навів.AnGeL писав: axel, а ясно, ну тоді може, бо є k24 які не їдуть взагалі...
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 3 гостей