Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: різниця між розробками тої і тої біля 10 років де твоя логіка?
Ziro-cool писав: ше й при тому, жрьоть і неїде взагалі.
при тому шо нелогічно порівнювати машину 1995-го року розборки і 2003-гоSpeedo писав: а причому тут розробка???
з 2003-го йшли вже вектри С, от з ними і ланцер рівняй!Speedo писав: Ну візьмемо машини "близькі" по роках
не рівняй ті машини, вони по роках взагалі не пересікаються, навіть цінові категорії різні, от Вектру Ц можна рівняти до лансера, але по суті це буде суцільний плюс в сторону вектри, в ідеалі ж рівняти з астрою. Лансер нічо такий, якось довелось прокататись, правда на спорті, досить гарно тримається дороги, їде непогано, нескажу шо неїде, але і валить не так вже і круто, для порівняння від 0-140, а це приблизно квотер, троха більше, то я на Тігрі 1,4 відстав буквально на 3-4 корпуса, а це не так і багато враховуючи що моя старша була на 8 років і моторчик всього 1,4 90 к.с., в спорті 2,0 136 к.с. + я вже на зимовій, лансер ще на літній, температура за бортом +/- 10, думаю кому треба той зрозумів для чого деталізація. Але Лансер за ті гроші буде мати багато альтернативи зі своєю комплектацією, кліма є, це плюс, але ні круізу, ні ЕСП, ні бортового. Як на мене то просто машинка щоб по місту покататись і час від часу похуліганитиSpeedo писав: "опель вектру Б" і "Ланцер 9"
спорт то норм тачка, авот 1.6 то мегоговен,Jarevych писав: 2-літровий п'є
BOXER писав: з 2003-го йшли вже вектри С, от з ними і ланцер рівняй!
BOXER писав: і далі хочеш сказати, шо є логіка в твоїх постах?
Kost писав: ти неправильну фотку опеля вибрав))))
вот!)
вот віриш, в мене точно така сама думка, ззовні вони вроді не сильно різні, там парочка накладок і спойлер, але загалом то зовсім різні тачки. Ще недавно чуть по дурості не взяв лансера 1,6, але я таки зробив правильний вибір, тому в цій темі буваю дуже рідкоZiro-cool писав: спорт то норм тачка, авот 1.6 то мегоговен,
+100, то так є , деякі люди просто не хочуть того розуми, бо якшо кузов однаковий то і тачки однакові, брєд!Jarevych писав: але загалом то зовсім різні тачки.
а я сюда французів і не приплітаюcat-yellow писав: Хранцузам ху зась в цю тему
нє-нє, я б так не сказав.cat-yellow писав: Хранції до Корейців йти треба.
Просто то дуже тупо порівнювати несумісні речіSpeedo писав: Захочу - буду порівнювати "жигулі", скажем з сучасною "лансером", то моя справа...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей