Полюбомуandriy320e30 писав:краще всетаки ваз ніж ескорд

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Полюбомуandriy320e30 писав:краще всетаки ваз ніж ескорд
Я такої табуретки ніколи не бачив, тарантас.Краще вже 21099Buts писав:я ще би додав феліцію 1,6 98 років з начинкою гольфа.
чого ти ще на бесі їздиш? прдай то гавно і купи собі 24 річний ваз і катайся по 500тис без капіталкиandriy320e30 писав:краще всетаки ваз ніж ескорд .або сеат .фольц.
а ти нашо то гавно купив , шо з сієрою сталося? підлогу ногами продавивApokalipsis писав:чого ти ще на бесі їздиш? прдай то гавно
Цілу зиму(минулу) відїздив, день в день по 40 км.Нічого вообще не робив.Apokalipsis писав:а під вазом проводять цілі вихідні щоб проїхати решта 5 робочих днів і по новійі то сама найкраща машина на світі
ти так на ваз не наганяйApokalipsis писав:а під вазом проводять цілі вихідні щоб проїхати решта 5 робочих днів і по новійі то сама найкраща машина на світі
то йому така попалась шо треба робитиApokalipsis писав:sergey,
та я не кажу шо я свій форд ніразу не ремонтував! ремонтував але шо поміняв 1 раз до того вже не вертавсяПетро писав:а ти про свою машину напиши і розкажи в темі,чи тобі стрьомно її показати Я свою всім показую тут і вислуховую шо пишуть,тобто читаю.
zelja писав:незадоволений нею на всі 100 %
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей