ІМХО я в дрібниці не вдаюся тіпа там середня швидкість ітд мене МЛ. бензину не спасуть...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТОВАРИЩ... ото ти мене розізлив... не треба нічого піднімати з колін... Ти бачив мою машину??? тоді про що мова??luav писав:Андрій!Ви краще за будь-кого знаєте,що піднімати омегу з колін достатньо недещеве задоволення.Одна малярка там не одну тисячу затягне
Ви мені зараз нагадуєте хлопчаків,які цвяшком царапають різні дурниці в ліфтах і тішаться з того.Зауважте,що при всьому цьому я такими епітетами ваші висловлювання не нагороджуюOmega писав: Маразм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то головне)Божевільний писав:поки-що машинка тільки радує)))
Божевільний писав: ТОВАРИЩ... ото ти мене розізлив... не треба нічого піднімати з колін... Ти бачив мою машину??? тоді про що мова??
доречі ніколи не повірю що б.у. ричаг з якогось Донецька проходить більше, ніж нова якісна шарова!!! куплена в хорошої людини, за хорошу ціну!!!
модери, а можна цьому товаришу обмежити вхід в цю тему, або хоч якось наказати за написання стількох символів не по темі....
всім дякую за привітання...
оце ти щойно наїхав на шанованих форумчан)))Божевільний писав:Про хороших людей і хороші ціни:немає у Львові нормальних продавців і магазинів з асортиментом і нормальними цінами,де б люди знали,що саме вони продають.
помилявся... в мене омега ДАЛЕКО не перша машина - сам кому хоч роскажу!!)))luav писав:Здається,що помилявся,коли думав,що зможу бути для вас корисний
- дядьку. то ти психолог??? не треба мені тут по почерку діагнози ставити!!luav писав:Зараз у вас ейфорія після придбання і вона пройде.
а то якБожевільний писав:zelja, 0 кг)))
по мануалу ремні-роліки-45-60 тисяч.помпа-90 тисяч.Дві заміни ремня помпа не витягує,тому радять міняти разом з ремнями.Божевільний писав:тепер про машинку....:)
сьогодні забрав всі ремні ролики, шарову ( LEMFOERDER), передні стійки (BILSTEIN), опорні підшипники і підвісний... а і ще подушки балки...
за все про все майже 3000 грн.![]()
![]()
на понеділок їду на сервіс..
і ще - куплю кнопку сервопривода пасажирського сидіння...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей