Igor_Lviv писав:Я два опитування створив не стільки для себе, скільки для ДАІшників - ткнути їх носом, бо вони таких проблем не бачать. Чомусь, їм зручніше в кущах десь сидіти.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НЕ Використання покажчиків поворотів.
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
NickS,
INTE®©ULLE®™
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: НЕ Використання покажчиків поворотів.
Цифри підуть в ДАІ. Решта - таки осилюй хоч перші сторінки тем. Я десь вже раз чи два давав розгорнутішу відповідь.NickS писав:Igor_Lviv я всього тексту не осилив, але ти мені одне скажи: нафіга та тема, що ти хочеш цим добитися???
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
+1Fobos писав:По головній не вмикаю, при з’їзді з головної обов’язково!
а то вже пі... як за..лоIgor_Lviv писав:Ну і класична ситуація: їдуть машини. Раптом перша починає гальмувати. Всі хто за ним - не розуміють, що відбувається. І лише за 2 метри до того, як зупинитись водій включає поворот. А доволі часто - не робить навіть цього.

То не наші єноти :)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Часто харить коли є 2 і більше полос для руху, стоїть чудило на світлофорі і не показує чи збирається повертати. Не знаєш в який ряд краще пристроїтись.
- Buts
За 2 тижні появиться спецоперація ДАІ: поворот, голубо-червоні габарити і т.п. 

- Breaker
а за червоні поворотніки (сзаду) можуть штрафувати?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
еее, народ , тільки не плутайте поворот із заокругленням дороги .
Якщо дорога одна. і нема ні другорядних , ані з'їздів \виїздів в двори та іншу прилеглу територію , то не треба маякувати поворотами (і так ти нікуди не дінешся з дороги :) , хіба що надумав зупинитися ).
А то знав я одного хлопаку, який по молодості дійсно включав поворот завжди ,коли крутив рулем
Якщо дорога одна. і нема ні другорядних , ані з'їздів \виїздів в двори та іншу прилеглу територію , то не треба маякувати поворотами (і так ти нікуди не дінешся з дороги :) , хіба що надумав зупинитися ).
А то знав я одного хлопаку, який по молодості дійсно включав поворот завжди ,коли крутив рулем

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- NickS
- Ім'я:Коля
- Контактна інформація:
Igor_Lviv ти особисто понесеш результати в ДАІ і будеш їх "тикати" ???. В якому вигляду будеш давати звіт, на чиє ім"я, яке прохання чи побажання в кінці?
- Breaker
NickS, ти чо вчора народився чи не вкурсі, що таке рада автомобілістів?
- NickS
- Ім'я:Коля
- Контактна інформація:
я взагалі не до тебе говорю, і задав конкретне питання
-
- Ім'я:Василь
А я сьогодні їхав (в пробці :) ) по Стрийській за патрульною ДАЇ.Base-T писав:Сьогодні їхав за одним мудаком з Коперніка до Джерельної
Номера по-моєму ВС3035ВЕ чи BC3135BE смутно памятаю, Мерседес Е-класу сірий металік
Ні разу не включив поворот.от таких потрібно стріляти
1) Патрульна машина зробила три перестроювання між полосами і потім поворот направо на Рубчака і при цьому жодного разу не включила поворот.
2) Також в патрульній не працює лівий стоп-сигнал.
3) Обірваний лівий задній бризговик, що також порушення ПДР. (31.4.7 е ).
- Igor_Lviv
"Схема роботи", доволі специфічна. Спершу, почитуючи періодично форуми, та й проводячи багато часу за кермом - визначаються / вимальовуються якісь проблеми.NickS писав:Igor_Lviv ти особисто понесеш результати в ДАІ і будеш їх "тикати" ???. В якому вигляду будеш давати звіт, на чиє ім"я, яке прохання чи побажання в кінці?
Пишеться лист в ДАІ. Чи то львівське, чи то Франківське чи якесь ще.
70-80% - на лист забивають. "Згідні! Направляємо припис у Службу доріг". Після чого... нічого не відбувається.
За якийсь час пишеться лист ще раз вже в Київ. З Києва в область приходить "роздача". Після чого - всі починають рухатись.
Про всі три теми вже були звернення в ДАІ. Не можу сказати, що щось змінилось. Тому, будемо спілкуватись через Департамент знову.
Ось про це: http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=195032
Щойно їхав по Стрийській від Наукової в бік центру. Будьте уважні. Світлофор - поворот на Рубчака (Суркова). Знак, як і раніше: права смуга - прямо, ліва - лише наліво. Розмітка - ліва смуга - прямо і наліво! Пам'ятайте, що знаки мають пріоритет! Відразу з машини зателефонував в УДАІ. Обіцяли виправити.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
в нас особливо люблять не вкулючати поворотів водії на дорогих авто
, мало того що по зустрічній пре як танк то і повороти падлюка не втикає!!
, мало того що по зустрічній пре як танк то і повороти падлюка не втикає!!

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Re: Використання покажчиків поворотів.
Igor_Lviv писав:Хммм... А коментарі чи міркування хоч когось з тих хто проголосував "Не заважають" будуть? Дивно якось...
Я спочатку прочитав назву тему, потім проголосував, а потім вже побачив 1-ий пост...

Звичайно, що дані автомобілісти 'дуже заважають'. До речі, в сусідній Польщі помітив такий прикол- вони включають покажчик повороту часто за 2-3 метри до повороту.
- Igor_Lviv
Ще й один стоп не працює.Dark Wind писав:Наглядний приклад)
А повороти - ні зупинка, ні обгін маршрутки...

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Demyan
Пример трассы, когда выезжаешь с Кульпарковской в сторону Сокольников, то перед Лукойловской заправкой там развилка, направо ответвляется трасса на Пустомыты (главная), а прямо идет въезд в Сокольники (второстепенная).
Когда я иду по главной, перед развилкой прижимаюсь включаю правый поворотник и прижимаюсь вправо. Если я съезжаю на второстепенную, я включаю левый поворотник, прижимаюсь влево (чтобы дать возможность проехать тем, кто продолжает двигаться по главной) и только после этого начинаю притормаживать (вообще всегда стараюсь сначала включать поворотник, а только потом стопы и не люблю когда делают наоборот). Когда еду со стороны Пустомыт во Львов (по главной) все равно показываю левый поворотник.
Аналогично, перекресток Зеленая-Сиховская, Лысенко-Короленко.
- левый поворотник в 180 градусном повороте при съезде с Высокого Замка.
- левый поворотник при съезде с пл. Мытной на Подвальную (в теории там можно уехать на паркинг облсовета с левым поворотником).
Не каждый раз, но время от времени. Просто рука на автомате срабатывает.
Пример трассы, когда выезжаешь с Кульпарковской в сторону Сокольников, то перед Лукойловской заправкой там развилка, направо ответвляется трасса на Пустомыты (главная), а прямо идет въезд в Сокольники (второстепенная).
Когда я иду по главной, перед развилкой прижимаюсь включаю правый поворотник и прижимаюсь вправо. Если я съезжаю на второстепенную, я включаю левый поворотник, прижимаюсь влево (чтобы дать возможность проехать тем, кто продолжает двигаться по главной) и только после этого начинаю притормаживать (вообще всегда стараюсь сначала включать поворотник, а только потом стопы и не люблю когда делают наоборот). Когда еду со стороны Пустомыт во Львов (по главной) все равно показываю левый поворотник.
Иногда себя ловлю на том, что включаю поворотники в таких местах, где особо-то свалу нет. Два наиболее частых случая:Demyan писав:3. Якщо я їду по дорозі - де нема ніяких доріг, але дорога повертає наліво (право) - це ж я здійснюю зміну напрямку руху, то що теж треба включати?
- левый поворотник при съезде с пл. Мытной на Подвальную (в теории там можно уехать на паркинг облсовета с левым поворотником).
-
- Ім'я:Василь
І взагалі стосовно цього перехрестя, я ніяк не можу зрозумітиIgor_Lviv писав:Щойно їхав по Стрийській від Наукової в бік центру. Будьте уважні. Світлофор - поворот на Рубчака (Суркова). Знак, як і раніше: права смуга - прямо, ліва - лише наліво. Розмітка - ліва смуга - прямо і наліво! Пам'ятайте, що знаки мають пріоритет! Відразу з машини зателефонував в УДАІ. Обіцяли виправити.
чим керуються даїшники організовуючи там саме такий проїзд.
Це створює незручності і затори в цьому місці.
Чому не можна дозволити рух по двох полосах прямо, так як на перехресті Стрийська Сахарова, якщо їхати по Стрийській від податкової.
Пункт ПДР 16.10. напевно для того і є, щоб на подібних перехрестях рух був дозволений в усіх напрямках і щоб не було заторів.16.10.На перехресті, де рух регулюється світлофором з додатковою секцією, водій, який перебуває на смузі, з якої робиться поворот, повинен продовжувати рух у напрямку, що вказує стрілка, ввімкнута в додатковій секції, якщо його зупинка на заборонний сигнал світлофора створить перешкоди транспортним засобам, що рухаються за ним по тій само смузі.
В мене складається враження що це звичайна кормушка для даїшників. Вони там регулярно стоять і постійно когось штрафують(зупиняючи в недозволеному місці).
- Igor_Lviv
Думаю, рейсовим тролейбусом та тролейбусним парком.vasylms писав:І взагалі стосовно цього перехрестя, я ніяк не можу зрозуміти
чим керуються даїшники організовуючи там саме такий проїзд.
Це створює незручності і затори в цьому місці.
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
Повністю підтримую,все так само роблю ,Шераз хочу виділити що спочатку треба поворот вмикати а потім тормозити,завжди так роблю.azakharchuk писав:Пример трассы, когда выезжаешь с Кульпарковской в сторону Сокольников, то перед Лукойловской заправкой там развилка, направо ответвляется трасса на Пустомыты (главная), а прямо идет въезд в Сокольники (второстепенная).
Demyan написав:
3. Якщо я їду по дорозі - де нема ніяких доріг, але дорога повертає наліво (право) - це ж я здійснюю зміну напрямку руху, то що теж треба включати?
Иногда себя ловлю на том, что включаю поворотники в таких местах, где особо-то свалу нет. Два наиболее частых случая:
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей