ого, шо реально? Закинь фотку - подивимся :) А як то детальніше було????Espresso.Doktor писав:Причини чоловік у формі ДПС був без жетона
Знаєш на кого писати заяву?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ого, шо реально? Закинь фотку - подивимся :) А як то детальніше було????Espresso.Doktor писав:Причини чоловік у формі ДПС був без жетона
Суди вже беруть без сплати збору. Можна не платити нічого. Це рік тому - раз брали, раз ні.Mc писав:Breaker, Igor_lviv - скажіть мені будь-ласка таку штуку - щоб подати позовну заяву в суд на оскарження постанови, які я маю оплатити платежі обов"язкові? в якому розмірі?
...
і ще - яку суму моральної шкоди виставляли? вона на щось впливає чи то тільки для проформи?
Надіюсь, ні пішохода, ні водія, якого ти підрізав у протоколі з протилежними твоїм свідченнями нема? Тоді - заява в суд.Slim_1 писав:І мені виписали протокол
Написали що я не правильно виїхав на головну дорогу, і чуть не підрізав тіпа який їхав по головній
а Ви звернули увагу, що у моїй справі були протилежні свідчення??? Позов задовліьнили ж :)Igor_Lviv писав:Надіюсь, ні пішохода, ні водія, якого ти підрізав у протоколі з протилежними твоїм свідченнями нема? Тоді - заява в суд.
кажуть, що не потрібно. По закону, то у разі, якщо твій позов не задовільнять, тоді ти маєш сплатити тих 3.40грн. Мені грубо кажучи держава висить 2 рази по 3.40грн))))Mc писав:ніяких квитанцій додавати не потрібно?
відправляєш на пошті позов Рекомендованим листом з повідомленням про вручення. Лист про вручення десь до тижня часу прийде тобі додому в пошту (що і є доказом, що вони отримали і позов твій не викинуть, ще збережи чек на пошті на всяк випадок).Mc писав:як я потім знатиму що вони її не викинули ту заяву - пришлють якийсь мейл мені?
оскаржити протокол не можливо, оскаржується Постанова, яку тобі мали вручити на місці. А повістку не впиписали в ДАІ на місці? Тільки протокол і все чи як там було?Slim_1 писав:мені ж нічого не написали щоб я оплачував, постанови на руках в мене немає
+ мільйонBreaker писав:оскаржити протокол не можливо, оскаржується Постанова
тут можливі варіанти - постанову можуть і не виносити відразу (якщо ти звертав увагу то в протоколі є графа де ти розписуєшся не тільки за те що тебе ознайомили з правами, але і те що тобі повідомили місце та час розгляду справи) є в ДАІ така посада як інспектор з адмінпрактики якому привозять протоколи і він по них виносить постановиBreaker писав:Постанова, яку тобі мали вручити на місці
повістку на місці не дають бо як написав вище все має бути вказано в протоколіBreaker писав:А повістку не впиписали в ДАІ на місці?
мені виписали протокол і дали повістку (чи як вона правильно називається) в ДАІ на Д.Апостола. І там в ДАІ вже дали постановуManiak716 писав:повістку на місці не дають бо як написав вище все має бути вказано в протоколі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей