Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
екстремал ше той, мені цікаво, на відео видно, що часом в салоні відсутній оператор-штурман, цікаво то він поблювати виходив чи як?BOXER писав: T5-R, дааа, чувак знає толк в ізварщєніях
по ходу пару людей відео знімали, той в салоні в тому числі. тим більше то кілька роликів, я думаю по кілька дублів робили))T5-R писав: цікаво то він поблювати виходив чи як?
власне зазвичай саме тому, "безпантові" їздять не на BMWAnGeL писав: власне зазвичай саме для пантів і купують бмв.
в якому місці відбулося навалювання ?AnGeL писав:як на мене то отаке навалювання куди правильніше![]()
Karabas Barabas писав: AnGeL написав:
власне зазвичай саме для пантів і купують бмв.
власне зазвичай саме тому, "безпантові" їздять не на BMW
AnGeL написав:
як на мене то отаке навалювання куди правильніше
в якому місці відбулося навалювання ?
то навалювання???AnGeL писав: як на мене то отаке навалювання куди правильніше
нехай хтось з япів похвалиться такою кількістю перемог як в BMWandriy320e30 писав: та нє .тут видно шо в 2000х роках більше японців
Karabas Barabas писав: Щоб визначитись
1. ЧОМУ BMW №1?
2. Хто кращий? Японці чи Німці
варта ознайомитись з результатами конкурсу International Engine of the Year Awards
За 12 років -в BMW 60!!! перемог в різних номінаціях,
і тотальна перевага німців над японцями та всіма решту.
так що думаю тему можна спокійно закривати
Підтримаю.Karabas Barabas писав: в якому місці відбулося навалювання ?
Сам же знаєш, що це графік не стокової машини.AnGeL писав: і шоб всякі вумніки не пецділи куйні накшталт того шо там на низах нема моменту ніякого, шо пік на 7к обертів, он для прикладу гляньте графіки з того жовтого прелюда....
жопу треба використовувати за призначеннямAnGeL писав: в жопу можете собі запхати ті всі перемоги
і будеш беззубий Остапaxel писав: бо зуби молочні випадуть, а постійні не виростуть
купують через імідж і престиж марки, переважно ля ПАНТІВKarabas Barabas писав: цікаво як то BMW зі своїми модними, і не надійними двигунами стали лідером продаж
буду гофовити "фафуста"BOXER писав: і будеш беззубий Остап
та кожна пристойна марка має імідж. тобто пристойна марка має свого покупця і прихильника. я не прихильник опеля і не вважаю її пристойною маркоюAnGeL писав: якби вона не мала такого іміджу
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість