Thug писав: Але ж я доклав рученят і перевів з автоматичного режиму в ДХО
економиш ілєктрику

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Thug писав: Але ж я доклав рученят і перевів з автоматичного режиму в ДХО
vova_vp писав:я з лівої смуги стартую на кільце і тут VW Polo з наклейкою "У" мене по лівій стороні обганяє і втискається в смугу перед кільцем,.
Thug писав:vova_vp писав:я з лівої смуги стартую на кільце і тут VW Polo з наклейкою "У" мене по лівій стороні обганяє і втискається в смугу перед кільцем,.
чота червоне з синім несходяться
всі такі умні, чесне словоSluva писав:+ і пальцем біля виска також би покрутив,якби мені отак хтось почав фафакати збокуThug писав: я б поїхав з того ряду. Або з лівого, якби правий був зайнятий. Мені все одно з якого, я не комплексую і не їжджу по уявних знаках
Навіть якщо 99.9% водіїв там повертають на Кульпу то йому нічого не забороняє їхати дальше прямо,а в тебе бурна фантазія бо ти собі нафантазував що він мав повернути на Кульпарківську,а ти би собі мав поїхати на його полосуkillawatt писав: хіба не в 99.9% на тому перехресті їдуть з правого на кульпар?
killawatt писав:а потім кричать на кожному кроці, шо по львівським принципам, проїжджаючи кольцо, на третій зїзд треба з лівої полоси... суть в чому, хіба не в 99.9% на тому перехресті їдуть з правого на кульпар? от тільки чесно?)
Sluva писав: Дальше ж йде дорога з одностороннім рухом,якщо я не помиляюсь,то якого милого ти з своєї умовно лівої полоси поперся в умовну праву? ще й на перехресті
killawatt писав: кроче, я шось в нєдаумєнії зараз, чому я не міг їхати як їхав?? розмітки то нема
Або якби ти показав язика водієві пасата і за той час що він був в "нєдаумєнії" ти дав газу і проскочив перед нимThug писав: Їхати так ти міг, але тільки якби нікого не було праворуч
За перехрестям ти заліз на його полосуkillawatt писав: я їхав по своїй полосі на перехресті і за перехрестям
та глянь в мене в контактіtopper писав:Многа букаф і тєкстадавайте говорити мовою відео
Авдюха могла так їхати бо в неї було вільно і не було машини з праваkillawatt писав: а також бачив аудюху попереду, то він по вашому також не правильно поїхав?
Ооо, у тебе уже крім уявних знаків, ще й уявна розміткаkillawatt писав:[ то та дорога поділена на смуги по іншому викладеною бруківкою
павтаряю!killawatt писав:згідно якої, я їхав по своїй полосі на перехресті і за перехрестям
ОМГ, ти нині смалиш просто аццкіkillawatt писав: згідно карт і відео, його полоса закінчилась при виїзді на перехрестя :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей