Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
У Львові автомобіль наїхав на 45-річну жінку-пішохода, яку госпіталізували
17 березня о 18.20 у Львові на вул. Луганській, 6 водій автомобіля «Деу Ланос», 58-річний житель міста Радивилів Рівненської області, рухаючись у напрямку до вулиці Зеленої, наїхав на пішохода, 45-річну львів’янку. -AAA+
Про це сьогодні, 18 березня, ЗІКу повідомили у Прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Після огляду лікарями жінці встановили діагноз – закритий перелом правої гомілки. Її госпіталізовано у травматологічне відділення 8-ї лікарні міста Львова.
За даним фактом ДТП триває перевірка.
17 березня о 18.20 у Львові на вул. Луганській, 6 водій автомобіля «Деу Ланос», 58-річний житель міста Радивилів Рівненської області, рухаючись у напрямку до вулиці Зеленої, наїхав на пішохода, 45-річну львів’янку. -AAA+
Про це сьогодні, 18 березня, ЗІКу повідомили у Прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Після огляду лікарями жінці встановили діагноз – закритий перелом правої гомілки. Її госпіталізовано у травматологічне відділення 8-ї лікарні міста Львова.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
У Львові нетверезий чоловік травмувався на перехресті вулиць Стрийська–Наукова
17 березня о 10.00 у чергову частину відділу ДАІ міста Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про те, що до них за медичною допомогою після ДТП звернувся 29-річний львів’янин. -AAA+
Про це сьогодні, 18 березня, ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
Чоловікові лікарі діагностували забій грудної клітки, а також встановили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Сам львів’янин повідомив, що вищевказані тілесні ушкодження він отримав 17 березня о 8.30 у Львові на перехресті вулиць Стрийська–Наукова.
Інші обставини цієї пригоди з’ясувати у чоловіка не вдалося, оскільки він самовільно залишив медичну установу.
17 березня о 10.00 у чергову частину відділу ДАІ міста Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про те, що до них за медичною допомогою після ДТП звернувся 29-річний львів’янин. -AAA+
Про це сьогодні, 18 березня, ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
Чоловікові лікарі діагностували забій грудної клітки, а також встановили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Сам львів’янин повідомив, що вищевказані тілесні ушкодження він отримав 17 березня о 8.30 у Львові на перехресті вулиць Стрийська–Наукова.
Інші обставини цієї пригоди з’ясувати у чоловіка не вдалося, оскільки він самовільно залишив медичну установу.
- Thug
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
не повіриш, у них там майже у всіх АТRomkoZem писав:і на Лексусі напевно АТ номера були

Шановні франківчани, я канєшна перепрошую, але проїхавши вчора 200 км вашою областю я мало не посивів. Ну те, що в селах в сутінках всі ходять по середині дороги - то я вже звик. І навіть велосипедисти на трасі без будь-яких катафотів - я вже таке бачив.
Але, курва мать, на дворі уже стало темно, а досить багато ідіотів їздить взагалі без світла. Потім на дорогах де, 2 смуги, практично кожен вважає недостойним їхати у правій. Шо від Тисмениці до Франківська, шо у самому Франківську. Машин ніби і не багато, але всі тошнять у лівій.
До нині вони не можуть запам'ятати, що у них змінилися правила проїзду кільця. Уже щонайменше рік у них кільце - головна дорога, як у нас. Принаймні, на тих чотирьох, які я проїжджав. І все одно є умнєги, які про це не знають
Їзда Франеком - то взагалі окрема тема. Проїхав його впоперек - нерви нікчьорту. Я НЕ РОЗУМІЮ як ви їздите. Нам би з вами узгодити ПДР чи що... здається ж одна країна
фууф... вибачте за оффтоп
- hrdrive
- Контактна інформація:
Thug, там треба їздити в 5 ранку- всьо чотко і спокійно - перевірено
по селах в 2 рази менше людей ходить

по селах в 2 рази менше людей ходить

INTE®©ULLE®™
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
Мені там взагалі по зустрічній чкутерист в лоб влетівThug писав:Їзда Франеком - то взагалі окрема тема. Проїхав його впоперек - нерви нікчьорту. Я НЕ РОЗУМІЮ як ви їздите. Нам би з вами узгодити ПДР чи що... здається ж одна країна

- RomkoZem
- Ім'я:Роман
ну а я 3.5роки тому попав в ДТП на тисменецькій трасі , мудрий місцевий ваділа мені на зустрічну виїхав, так тепер я щей в тому винен
од з того часу їх як водіїв недолюблюю 

zubylo.lviv.ua
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
таке можна наблюдати не тільки в Ів-франків. областіThug писав:Шановні франківчани, я канєшна перепрошую, але проїхавши вчора 200 км вашою областю я мало не посивів. Ну те, що в селах в сутінках всі ходять по середині дороги - то я вже звик. І навіть велосипедисти на трасі без будь-яких катафотів - я вже таке бачив. Але, курва мать, на дворі уже стало темно, а досить багато ідіотів їздить взагалі без світла. Потім на дорогах де, 2 смуги, практично кожен вважає недостойним їхати у правій.
RomkoZem писав:з того часу їх як водіїв недолюблюю

https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- Thug
Glibko, не ображайся :) Я ж не звинувачую всіх і вся. І тебе теж не звинувачую, чи, тим більше, не приписую тобі, як франківчанину, якусь певну манеру їздиGlibko писав: таке можна наблюдати не тільки в Ів-франків. області
Я говорю про враження, котрі у мене виникають щоразу після проїзду Франківська (хоча зазвичай я надаю перевагу об'їзду селами через Єзупіль, щоб не бачити того всього)
Ясна річ, що лосі на дорогах є всюди, але складається таке враження, що у Франківську їх % значно більший.
Звісно, це суб'єктивно
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Ти ще на Волині, видно не був.Thug писав:Ясна річ, що лосі на дорогах є всюди, але складається таке враження, що у Франківську їх % значно більший.
А взагалі, сам часто ганяю "маршрутом" Рава-Руська-Львів-Стрий-Долина-Калуш то великою різниці не помітив. Що на Жовківщині, що на Долинщині зустрічаються п"яні (особливо по вихідних) і всякі інші олені. Принципової різниці немає...
Єдине що, склалося враження, що на Франківщині дуже злосні даїшники

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Speedo писав:на Франківщині дуже злосні даїшники
та ну ?

Щодо оленів , то % напевно той самий, просто рух менш інтенсивний і тому їх здається більше на одиницю площі . :)
А що ж ви хочете ? Хлопака тяжко гарував рік-два, купив си машину (зачасту разом з правами), а єздіть "не купишь" і для практики сільський дорожній рух - малоефективний.
Пару років тому до мене в гості колєга приїжджав, то після катання по Львову задав єдине питання: " Як ти тут їздиш ? "

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
А в мене звідти родина по маминій лінії :) Так, що я там частенько буваюLiuskywalker писав: сам родом з Франківщини

О-оо, я там практинку проходив, пів того села знаюЄзупіль

- Thug
Щойно якась жесть на сихівському мості була. Коли їхав - жигуля 2108 знімали з зовнішнього відбійника. Тобто воно ледве не вилетіло
До речі, звідти і до поліклініки уже повигризали асфальт - їздіть обережно
- hrdrive
- Контактна інформація:
привіз нам поляк фуру радіаторі, виїжджав зі складу на городоцьку, повертав направо, а якийсь менталепа на кіапро сід вирішив його з права обїхати
водій на фурі виїхав до півдороги і файно його так притер...
в результаті корок на спуску з моста скнилівського і виїзду від квадрату...

водій на фурі виїхав до півдороги і файно його так притер...
в результаті корок на спуску з моста скнилівського і виїзду від квадрату...
INTE®©ULLE®™
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Thug писав:Щойно якась жесть на сихівському мості була. Коли їхав - жигуля 2108 знімали з зовнішнього відбійника. Тобто воно ледве не вилетіло
P.S. Залиється за пару хв
- Breaker
Thug, так а хто там був не правий?
- Thug
Breaker, хз, я нічого не зрозумів. В темі ДТП фото обговорення, але і там ніхто нічого не зрозумів
Щойно на Стрийській біля податкової два барани стукнулися. В одного морда вусмерть (виїжджав з боку нового Львова попри податкову), в другого водійський бік (він напевно їхав по стрийській)
Корок - пів години стояв
Щойно на Стрийській біля податкової два барани стукнулися. В одного морда вусмерть (виїжджав з боку нового Львова попри податкову), в другого водійський бік (він напевно їхав по стрийській)
Корок - пів години стояв
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Проїжав, бачив тільки чорну Lada 111, морду можна відпилятиThug писав:Щойно на Стрийській біля податкової два барани стукнулися. В одного морда вусмерть (виїжджав з боку нового Львова попри податкову), в другого водійський бік (він напевно їхав по стрийській)
Корок - пів години стояв

- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
проїжав близько 20-00 на перехресті Городоцька-Кульпарківська (біля ДАІ) , синій Цівік седан (1:1 як у weber`а) та вишневий Ланос...хтось завтикав або поспішив апри виїзді на Городоцьку...швидше всього япошка..пошкодження мінімальні 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- weber
Vexler, хех, цього разу був я 

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази