Поморієanry1 писав: Порекомендуйте хоч місто- пляж.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поморієanry1 писав: Порекомендуйте хоч місто- пляж.
Було таке коли перший раз їхав нон-стоп зі Львова в Поморіє за 21год. думав блян зараз приїдем всі помучені після дороги ще шукай ту хату...Приїхали і поки я шукав місце для парковки дружина знайшла хату...anry1 писав: Да ачкую я Славік
Привичка дурацкая
Тарас я сє уявляю коли він вийде на централ пляж і згадає тебе коли побачить море водорослей.Щоб знайти оптимальне місце для себе тре пройтись по набережній,я знайшов своє біля готелю У Амеріканца,Грібкофф грів дупу в протилежному напрямку...gribkoff777 писав: Поморіє
Минулого року я пробивав то казали що можна,як буде цього року ХЗ...z@k писав: Sluva, А що Болгари тепер по шенгену будуть пускати ?
НУ або робити дитячий проїздний,або вклеяти до когось з батьків в паспорт фотку дитини в ВВіРі...anry1 писав: ОК. А як доки на ребенка 8 р. - вписати в паспорти , чи фотки які вклеювати ?
Там дуже гарно і на екскурсію дуже класно туди поїхати але як на мене то пляжі там доволі брудні, принаймні загально-міський був дуже брудний позаминулого року.Sluva писав: Можеш ще глянути Созополь там теж не зле
а якщо дитині 1 рік?Sluva писав: робити дитячий проїздний,або вклеяти до когось з батьків в паспорт фотку дитини в ВВіРі..
В Поморї пляж (там де Омар) теж не фонтан з своїми водорослями :)z@k писав: пляжі там доволі брудні, принаймні загально-міський був дуже брудний позаминулого року.
Поняття немаюigorok писав: а якщо дитині 1 рік?
ну в принципі таSluva писав: В Поморї пляж (там де Омар) теж не фонтан з своїми водорослями
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей