прикиньThug писав:
killawatt, йой, то ти навіть когось обганяєш?![]()

1.32 їхав між коліями

мамамія, мадоннаа! ура!Thug писав: Хоча, прастітільно, вважай, що похвалив![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
прикиньThug писав:
killawatt, йой, то ти навіть когось обганяєш?![]()
мамамія, мадоннаа! ура!Thug писав: Хоча, прастітільно, вважай, що похвалив![]()
killawatt писав:там є 1,5 метра для пєшиків![]()
саме такugine31 писав: мені заканало, шо я вліз, а не третім рядом повернув, можливо тормознули б, бо я так поняв шо вони там саме на рядність ловлять.
оппа, а вони там все ще пасутьсяugine31 писав: мені заканало, шо я вліз, а не третім рядом повернув, можливо тормознули б, бо я так поняв шо вони там саме на рядність ловлять. а взагалі я не розумію нашо там звуження..
вперше їх там бачу. там завжди їду з правого ряду того що закінчуєтьсяugine31 писав: бо я так поняв шо вони там саме на рядність ловлять.
їм з того ракурсу не видно чи ти персікав суцільну справа. По бордюру не їдеш, рухаєшся якомога правіше - по ПДР... а те що хтось став посеред смуг й ти зміг норм проїхати то не до тебе питання.Liuskywalker писав: маємо отаку "кормушку"
мені теж здається що там не видно, бо смуга закінчується набагато раніше, ніж починається безпосередньо поворот, там ще метрів 7 до повороту (я так думаю, бо пішки не ходила).MAECTP0 писав: їм з того ракурсу не видно чи ти персікав суцільну справа.
та нашо пускати... як не хочеться стояти в пробці, то хтось прогавить і можна втиснутись))andrew писав: П.С. Ніколи не пропускаю там той правий ряд якщо пхається
Ну мені один так чуть не втиснувся в праву сторону.. коли я повертав направо, а він пролазив із того неповноцінного ряду.. головне що фафакав :)ugine31 писав:та нашо пускати... як не хочеться стояти в пробці, то хтось прогавить і можна втиснутись))andrew писав: П.С. Ніколи не пропускаю там той правий ряд якщо пхається
ти поворотнік щолкнув тоді? шось думається мені, шо нє...andrew писав:Ну мені один так чуть не втиснувся в праву сторону.. коли я повертав направо, а він пролазив із того неповноцінного ряду.. головне що фафакав :)ugine31 писав:та нашо пускати... як не хочеться стояти в пробці, то хтось прогавить і можна втиснутись))andrew писав: П.С. Ніколи не пропускаю там той правий ряд якщо пхається
обгрунтуй. який сенс стояти 2 світлофора, якщо можна відразу ж проїхати?andrew писав: Ніколи не пропускаю там той правий ряд якщо пхається
якщо швидкість біля 80, то той поворотнік за 10м до повороту до сраки. тре по часу дивитись, а не по відстані.andrew писав:ugine31 я повороти включаю за метрів 10 до повороту :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей