Комп виключив - колонки забув (в мене ноут, кинув на батарею і хоть гроза, хоть бурвій

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
підключається і сидить в гугліSpeedo писав:як блискавка реагує на інтернетівський кабель?
Якщо між будинками натянуте НЕ оптоволокно, то горять свічі на обоїх кінцях. Ймовірність проходження далі відсотків 15-20. Зі 100 юзерів в будинку 15-17 вилітають мережевки, 2-3 горять мамки.Speedo писав: як блискавка реагує на інтернетівський кабель?
veresen писав:Якщо між будинками натянуте НЕ оптоволокно, то горять свічі на обоїх кінцях. Ймовірність проходження далі відсотків 15-20. Зі 100 юзерів в будинку 15-17 вилітають мережевки, 2-3 горять мамки.
Я видьоргую, хоча мені вже і оптику кинули. Коли працював на сихів-неті, то після афігенної грози збирали 2 чорних кулька босс свічів трупів. А потім ще тиждень люди дзвонили і питали чого в них нету нема, приходив додому а там мережевка горена. В декількох материнки горіли, а оди взагалі в суд подав за спалену материнку, але програв його, бо в договорі був пункт про стехійні лиха, під час яких провайдер знімає з себе відповідальність за знищення майна.Vusiko писав: треба ще і кабель видьорнути?
Згорає порт на комутаторі провайдера і порт мережевої карти чи це ноутбука чи ПК (особливо критично якщо кабель прокинутий через вікно).Speedo писав:як блискавка реагує на інтернетівський кабель?
все ок!!! знач дійсно попало в будинок....я он сьогодні телевізор з ремонту забираю...також в будинок блискавка влучила...а він бідний був включений )))sergey писав:І таке відчуття(хочя це маловірогідно) що блискавка вирвалась з резетки, ярка вспишка і бабах!!!Я чуть не оглух
Рука й досі побалює
обовязково!!! я комп з розетки не вимикаю!! тільки мережевий з роутера!!!! бо згорить! а це не гарантійний випадок!Vusiko писав:то тіпа мало виключити комп з розетки, треба ще і кабель видьорнути?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей