Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
За 120 тис нехай шукають собі лохів десь...*Lesyk* писав:yura, pikach00, http://www.blitzavto.com.ua/pages/ru/In ... _cena.html -там в прайсі є ця Нива)
Гроші КРЕДИТНІ під нове автоyura писав:24 000 вічнозелених...дорогувато....м-да, за ці гроші я би легасі взяв до 5 років...
В кредит можна і б\у взятиOleh Nemchinov писав:Гроші КРЕДИТНІ під нове автоyura писав:24 000 вічнозелених...дорогувато....м-да, за ці гроші я би легасі взяв до 5 років...
Що мається на увазі???Oleh Nemchinov писав:Гроші КРЕДИТНІ під нове автоyura писав:24 000 вічнозелених...дорогувато....м-да, за ці гроші я би легасі взяв до 5 років...
Ось початок гілкиyura писав:о мається на увазі???
Oleh Nemchinov писав:Запропонував йому краще шукати щось позошляхове (беушне чи нове) і тут з'ясувалось, що насправді 126800 в наявності нема, а є тільки на перший внесок. Вони з жінкою хочуть лише нову машину (можливо це вимога банку)...
Я не такий досвідчений порадник (а колега мій ще більший чайник) тому прошу Вас порадити нову позашляхову машину в межах $24-26000
Отже чекаю на поради і пропозиції.Oleh Nemchinov писав:Колега "назбирав" омріяні 126800 і хоче придбати найпростішу базову версію Mazda 3 і я підтримав бо його прагнення (самому ДУЖЕ подобається ця машинка), але у суботу їздив з ним до його села на Мостищіні.... Від траси 7 км.... з яких частина щебень, частина пісок, частина глина... їхали моїм Ланосом... тєжко...
Запропонував йому краще шукати щось позошляхове (беушне чи нове) і тут з'ясувалось, що насправді 126800 в наявності нема, а є тільки на перший внесок. Вони з жінкою хочуть лише нову машину (можливо це вимога банку)...
Я не такий досвідчений порадник (а колега мій ще більший чайник) тому прошу Вас порадити нову позашляхову машину в межах $24-26000
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість