ПотапJarevych писав:ГейКлуб

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПотапJarevych писав:ГейКлуб
ну так можна)Yar4ik писав:розводим флуд
Та ладно, шо ти вже так малого бакланиш?Babak писав:Потап
а тут..нічо..тихо, мирно..геїв начебто і немаJarevych писав:Must Drive, Пдтримую, тре і ЛТК починати заохочувати дівчат приєднуватись, ато якось скучно, без дівчат то скоро перетвориться на ГейКлуб
ага..вам не обійтись..Jarevych писав:Must Drive, Я не знаю як ти вважаєш, але моя думка шо без дівчат не обійтись, такшо тре їх долучати побільше
ну думаю вам без нас тоже необійтисьneya писав: ага..вам не обійтись..![]()
зовнішній вигляд буває оманливимneya писав: а як на мене - тут і так добре
так з дівчатами ще кращеneya писав: тут і так добре
айкью команда не подтянецца :)Dimon писав:neya, подтягивай сюда всю AQ команду
я казала тіко про вид ззадуMust Drive писав:так де там вид спереду?
передам команде - вы не при делахDimon писав:neya, моя команда тут не писала так что TCL тут не при делах. подтверждаю как капитан
санта-барбара???а шо, вона вже закінчилась?Magnus писав:Та чого,хай флудять,мені подобається ,просто цікаво чим та вся Санта-Барбара закінчиться
м-да..Lexus LX 470 ще не била..дзеркал не відривала :) і я думаю це дддддддддууууууууууууже добре, для мене принайміpikach00 писав:neya, Женька, дивись у підпис Magnus-а, може це то що ти шукаєш?
neya писав:передам команде - вы не при делах![]()
![]()
![]()
ну ты даёш )) сплюнь и постучи по дереву :)neya писав:м-да..Lexus LX 470 ще не била..дзеркал не відривала :) і я думаю це дддддддддууууууууууууже добре, для мене принаймі
Ти неправильно зрозумів які у неї плани на ЛехусDimon писав:ну ты даёш )) сплюнь и постучи по дереву :)
і які ж то в мене плани на лехух?????pikach00 писав:Ти неправильно зрозумів які у неї плани на Лехус
у нас двох..у мене і джітіесочки..у нас с ним личное..так сказать.pikach00 писав:neya, у кого це у вас трамвай?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей