А щодо самих заїздів, то задньоприводні машини потрібно окремо "тестувати".
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Брюховичі - crazy night event
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:BC3151BM
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт. Покатались вчора суперово!!! Сихів взяв два призових місця... По дорозі до Пузатої теж було цікаво... Особливо, кільце на 700-річчя
Kostти бачив реакцію тих "пасажирів" на зупинці, коли ти на своїй "маршрутці" бавився ручнічком... 
- GORGAN
Задній привід не менш ефективний в тих справах, але дуже чутливий і вимагає ювелірної роботи, на відміну від переднього, в якому можна тупо газувати і тянути посильніше ручнік :lol: Жарт.
В задньому, щоб зайти в занос, треба витиснути зчеплення, скинути газ, повернути руль, потягнути ручнік, дочекатись заносу, включити зчеплення, і газом ювелірно регулювати занос . І це все треба зробити майже одночасно. Більше газу - більший занос, менше газу - менший занос. Здається що таке нереально, але я бачив відео, де на 3 - тій БМВешці творили такі чуда, шо передньопривідним і не снилося.
Публіку і авто в таких заходах треба розставляти не в тих місцях, в яких учасники виходять з заносу.
В задньому, щоб зайти в занос, треба витиснути зчеплення, скинути газ, повернути руль, потягнути ручнік, дочекатись заносу, включити зчеплення, і газом ювелірно регулювати занос . І це все треба зробити майже одночасно. Більше газу - більший занос, менше газу - менший занос. Здається що таке нереально, але я бачив відео, де на 3 - тій БМВешці творили такі чуда, шо передньопривідним і не снилося.

Публіку і авто в таких заходах треба розставляти не в тих місцях, в яких учасники виходять з заносу.
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
Класно! Давайте ще поганяєм!lizun писав:не звертайте уваги! то він так маскуєтьсяTopol писав:lizun написав:
2all: нині ми з Антоном завербували нового учаснеГа - Topol
Всім капець!!!
(од сміху... )![]()
є реальна загроза від того перця
Флаю, ти будеш? Бо без тебе гонки не принесуть хлопятам стільки радості. :megalol:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей