Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут якраз про це згадують в кожній темі про вибір машини/вибір опеля/вибір "опеля чи чогось іншого" і таке подібне. тільки от чомусь опелеводам в голову не прийшла така мегасвітла ідея окрему тему відкрити, де вони можуть поплакатисьDusi писав:опель [цензура] гниє як корито
Слова справжнього мужчини.Fobos писав:P.S. дизайн мого старенького ескорта мене також не пре, але я люблю ту машину.
Жаль шо ніхто ніц про не знає. Я "прицілююсь" якраз.hard писав:Хто що може сказати окремо за Ford Fusion 09 ?
та шо там, та сама Фієста по мотору і ходовій, тобто проблем ніяких серйозних бути не може, кузов просторий і функціональний як на такий розмір машини, головне робота не бери бо він не витримує наші пробки і наші дороги, тай його ше треба вміти правильно експлуатувати...hard писав:Жаль шо ніхто ніц про не знає. Я "прицілююсь" якраз.
То як? Не їздити по какашках?CAT писав:тай його ше треба вміти правильно експлуатувати...
В даному випадку ти не правий. Правильно сказати: "Звідти і така керованість Мазди 3...", бо саме мазда побудована на платформі форда, а не навпаки. Та і форди завжди славились відмінною керованістю, в купі з пежо доречіSheff писав:Про сучасні Форди (ті що кращі ніж старі)... Наприклад Фокус і Мазда 3. одна і та сама машина, в іншому кузові. Звідти і така керованість Фокуса, і надійність.
от ти не можеш нормально відповісти... зразу про какашки...axel писав:То як? Не їздити по какашках?
Та я не відповідав я запитавCAT писав:от ти не можеш нормально відповісти... зразу про какашки...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей