Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє нє, ні фіга, не скаже, я його знаюLiuskywalker, а потім він приїде додому і скаже "яка в нас країна куйова, даї взятки вимагає"
ви мене дивуєте...sashanova писав: а до того шо ті "штатскі" які там стояли (типу громадський контроль чи хто вони там такі ) і мали б контролювати дайців -самі уже "прикормилися"
А чому я мю їм невіритичому ти віриш мусорам ? який [цензура] контроль ?
тіпа в неробочий часта стоять із ними їх же колєги щоб бути свідками, от і все,
шо є то єа з тим знаком і рядність так там залякали людей, що їхати там дуже весело, всі водії як стадо баранів їдуть гуськом в правій смузі і всі їдуть 40 км![]()
sashanova писав: А чому я мю їм невірити
риторичне питання : якби тобі обламувалось 400-600 грн\день за просте стирчання - ти б погодився ? При умові , що більше заробити ти все одно не в змозі ....sashanova писав: навряд чи дайці в в свій вихідний там стирчали регулярно
Я б з радiстюLiuskywalker писав:риторичне питання : якби тобі обламувалось 400-600 грн\день за просте стирчання - ти б погодився ? При умові , що більше заробити ти все одно не в змозі ....sashanova писав: навряд чи дайці в в свій вихідний там стирчали регулярно
ти шо прикалуєшся мінімум по 1000 падає кожному в кишеню ну хіба по 100 на бензу скидуються іто тепер ті пріуси то і того меншеsashanova писав: тэрзають смутнмэ сомнэнiя шо iм там зараз скiльки обломуэться
ібо їздить на бмв з 2,5-3 літровим моторомapricot писав: получається тільки 4к грн тільки на бензу
А що там з тим знаком? Якщо не помиляюсь то в напрямку Городка 2 смуги прямо, а перед КПП з"являється третя праворуч на Самбір. Як правило їду в 2-й, якщо перша зайнята, на швидкості 50-60 км/год. Аналогічно і з Городка (тільки там третьої смуги нема)Morozov писав: P.S. а з тим знаком і рядність так там залякали людей, що їхати там дуже весело, всі водії як стадо баранів їдуть гуськом в правій смузі і всі їдуть 40 км
Ну а як виключення з правил деяки "індивідууми" так само їдуть по 2-й, коли перша вільнаЯк правило їду в 2-й, якщо перша зайнята, на швидкості 50-60 км/год.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість