та шо тут казатиb_andriy писав: Розкажіть про 1.6 ваговський 8кл, як шо пачьом

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та шо тут казатиb_andriy писав: Розкажіть про 1.6 ваговський 8кл, як шо пачьом
купешка чи седан? Мене седанчик преBOXER писав: Мазда 3 сама рульна
я бачив одну за 13 у Львові, цілий кузову, кондюк, салон був цілий, лище пару плям бо їздили ззаду дтлахи, шось там чуть по ходовці типу стойки стаба і колодки масла, фільтра, більше наче нічого не потребувала, поїхала в Рівне за 11.3.Taras:) писав:T5-R, за 11 А5? То відколи?коли собі шукав то від 13,5 були трупи
як каже Фелікс, ти поняв жизньBOXER писав: T5-R, плюсану. тіпа коли нема чітких побажань, чіткого бачення яка має бути машина, треба "аби їздила", мала якийсь мінімальний набір функцій, то для того шкода і створена то як автобус Богдан - є Неоплан, є Сетра, а є Богдан - їздить міліони км. та й їздить в мене он батька брат (вік овер 60 років) приїхав з Іспанії, заробив пару рублів і думав шо взяти - "та шо брати, візьму шкоду", один професор з Універу тоже довго не думав "багажник великий, машина німецька, їздить, шо ше хтіти?" та й тоже взяв октаху. Андруха, команда вас назбирається кльова, поціновувачів октах Октаха то німецький варіант Ланоса - всі беруть, їздить, не ломиссі, ше й ліквідна при продажі Саме то для тебе
то тобі баба розказала, що французи і італія останніх років ломучі?b_andriy писав: французи і італія
ну я скажу що перед покупкою ДЖетти дивився в Puzzo Гольф з тим мотором, скажу так, - "їде проте відчутно шо не є він надто шустрий, проте якшо крутити то трошки починає їхати....b_andriy писав: Розкажіть про 1.6 ваговський 8кл, як шо пачьом
ну тіпо якшо то жизнь з такою машиною, то да, я її прочухавT5-R писав: як каже Фелікс, ти поняв жизнь
Да, двоє знайомих мали фіата і фіата, в одного пробіг до 100к в другого після, в одного вкляк комп КПП, в другого Майже вся паливна, шо мені не говоріть і де ти бачив ціни такі як в ВАГ, там половини деталів нема замінників, а як є то або параша дешева або страшно дорогеRomko писав: що французи і італія останніх років ломучі?
ага. знайомий колись мав Fiat Temra. так там навіть двірники були якісь страшно оригінальні і приходилось купляти тільки гумки до них і самому шось колхозити, бо нові щітки були тільки в оригіналі і за космічну ціну. Ще в нього вічно колектор прогорав, бо купити новий було малореальноRomko писав:b_andriy, друже, шо тобі говорити про запчастини до італійців, французів і т.д. - хто знає де і, що взяти і де поставити - у того проблем немає-
а хто "чув", "друг розказував", "сусід казав" - тому хіба ВАГін купляти і надіятись що він не буде ламатись
я то знаю......BOXER писав: Taras:), та ладно, норм тачка в тебе ше й 6ступка.
твоя ж брала 10 по місту і тому тебе не влаштовувала, правда в тебе брала трохи більше бо ти суто короткими дистанціями їздив, на скільки я памятаюb_andriy писав: розхід може бути 10 по місті
cdrom писав: мазда 3 по обслуговуванні виходить дорожче за мазду 6... так казав товариш, який мав трійку
Romko писав: друже, шо тобі говорити про запчастини до італійців, французів і т.д. - хто знає де і, що взяти і де поставити - у того проблем немає -
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей