п.с. чому його ніхто не банить? в нього функція тут така ж як і в морозова була... ні бе ні ме в автотематиці, зате в політиці експерт такий шо най його вірве

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
до слова - В самое ближайшее время «Укравтодор» в корне изменит систему работы.Bohdan писав: Автодор, наскільки я знаю працює по зовсім іншій схемі.
Думаєш, що холодні асфальто-бетонні суміші ніззя?Novel писав: Аасфальт і в дощ!? Ай-ай....
may писав: Думаєш, що холодні асфальто-бетонні суміші ніззя?
Думаю, що свідомо порушують, в основному, досвідчені водії. Новачок, який недостатньо впевнений у своїх силах скоріше буде тупити десь на перехресті, виїзді на головну, кільце і т.д. І лише досвідчений і вправний водій зможе бавитись у шахмати на дорозі, проскакувати на майже жовте, обганяти і бавитись у вчителя для новачка.g0nzales писав: В усіх країнах аби отримати право на керування ТЗ треба реально вчитися і здавати іспити. У нас же можна просто купити права і їздити як заманеться
я б сказав, що це якраз основне, а не "окрім того".g0nzales писав: Окрім того, існує багато варіантів уникнути покарання
azakharchuk писав: Це означає, що в нас в 15*X (в залежності від того, що підставили вишще 150, 200, 1500) раз більше неадкеватів на дорогах
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей