Jarevych писав:Головне шоб то було рено, правда Братушаня?)))Felix писав:ostin777powers писав: І так бачу шо треба буде, міняти ластівку на якийсь чобіт, або бус..![]()
![]()
![]()
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Jarevych писав:Головне шоб то було рено, правда Братушаня?)))Felix писав:ostin777powers писав: І так бачу шо треба буде, міняти ластівку на якийсь чобіт, або бус..![]()
![]()
![]()
ostin777powers писав: Моє перше BMW
ostin777powers писав: І так бачу шо треба буде, міняти ластівку на якийсь чобіт, або бус...бо до кінця будови з тої машини ніц не лишиться
antik писав: Походу і останнє Ржу
Ну якщо продати бмв, і купити чобота...то буш мав запасу в грошовому еквіваленті трохаAnGeL писав: Теска, та купи си окремо якогось чобота
думав про то, але на автоматіandriy320e30 писав: купи собі прицеп,
нічого страшного, вмикаєш 3 чи 4 на автоматі і їдеш. просто не треба тапку в підлогу жати. +в тебе мотор має вагон крутного, тому той автомат і двигун може і незауважити зайву вагу ззадуostin777powers писав: думав про то, але на автоматі
а шо автомат? йому нічо не буде .там запас величезний .просто на автоматі не будеш тиснути повний газ і всеostin777powers писав: думав про то, але на автоматі
Короче подивимось, я шось не дуже хочу її продавати, напевно більше через то шо прийдесться знов шукати шось, перебирати шроти і т\дandriy320e30 писав: а шо автомат? йому нічо не буде .там запас величезний .просто на автоматі не будеш тиснути повний газ і все
вже краще спробувати продати....andriy320e30 писав: купи собі прицеп,бо продати машину не легко зараз ,хіба дешево
бмв в каравані на дизелі -зроблена тягати прицепRULES писав: Та нема нічого кримінального в причепі,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей