а скільки пачушок можна в Прелюді заховати?AnGeL писав: то не сігарєти возити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а скільки пачушок можна в Прелюді заховати?AnGeL писав: то не сігарєти возити
нашо нам взагалі ті велодоріжкиDoktor писав: 1 км сраної велодоріжки 1 мільйон грвень!!!!!! а потім ви питаєте чому в україні нема безплатної мінералки? бо 9 мільйонів тупо спиззять
Так, [цензура], краще пас для пл-бляхKirik писав: нашо нам взагалі ті велодоріжки
я думаю в мостиськах так би і зробилиweber писав: Так, [цензура], краще пас для пл-блях
а ти їх возив що знаєш як це?AnGeL писав: а той пердьож в муку від доктора навіть коментувати не буду, і так вже все розписали скажу хіба, шо будувати шось то не сігарєти возити
А що краще, іти воювати чи нити що погана держава і ганяти кантрабас ховаючись від воєнкома?Doktor писав: що краще купити чи зремонтувати бтр які потрібні на фронті,чи будувати велодоріжку?
Doktor писав: тепер питання наступне для чого перекривати городоцьку,нечуя левицького,якщо там пару годин в день працює 1 екскаватор, і роботу яку можна за 2 дні зробити роблять вже більше тиждня?....
цеDoktor писав: роботу яку можна за 2 дні зробити роблять вже більше тиждня?
На кожному з об’єктів виконуватиметься комплекс робіт з заміни інженерних мереж. На вул. Богданівській буде влаштовано асфальтобетонне покриття, на вул. Садовій – також асфальтобетонне покриття з розширенням до 7 м та з орієнтовно 80 паркомісцями, а на вул. Котляревського – Нечуя-Левицького – нова трамвайна колія.
друже там тільки знімають бруківку і рейки, глубають по 1-2 камази в день,решта часу все стоїть...Liuskywalker писав: Можна зробити протягом тижня ?
ну так , тобі ж видніше .Doktor писав: це можна зробити за два дні,а потім братись за комунікаціїї
лол я це написав вище але ти вирішив щось доказуватиAnGeL писав: всі великі дітки вже.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей