ага, я в кабаку дививсяsoho писав: Все таки сенс був піти на такий цікавий матч .Шахтар виграв у Волині 6-2

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, я в кабаку дививсяsoho писав: Все таки сенс був піти на такий цікавий матч .Шахтар виграв у Волині 6-2
Taras:), атлічноTaras:) писав: weber, може спеціально для болельщіков з ДеНеР - СС Галичина![]()
![]()
всі касири львівські.vovka писав: шось в касі я не замічав наших всі касири на яких попадав - російськомовні.
дуже жаль шо перенесли....vovka писав: чого металіст з легією грає в Києві на Лобановського ?
про Бандеру то навіть по телеку було чути. Хотя то я аж тепер згадав, бо трохи тяжко було розібрати.Taras:) писав: де відео?
тут треба робити скидку на то шо то фанати. в таких компаніях більшість має голову тільки для того шоб шапку носити.Dexter писав: а ще вчора я думав що поляки до нас нормально ставляться
Напевно що стадіон не буде заповнений повністю як на Порту ,а тільки на 90 %Dexter писав:на сайті викинули на продаж 220 квитків по 35 грн на матч Шахтар БАТЕ, що пройде в середу
купуйте, щоб в середу мені не звонили і не просили "дістань за любі гроші"
ТаТиШоsoho писав: Напевно що стадіон не буде заповнений повністю як на Порту ,а тільки на 90 %
Ласкаво просимо, Рінате!Донецький Шахтар гратиме у Львові три наступні єврокубкові сезони та вже шукає базу на Львівщині щоб переїхати з Києва до Львова.
Про це у своєму Твітері повідомляє газета Спортивка, пише Галичина Спортивна.
Також, повідомляється, що в донецькому клубі розглядають можливість купівлі "Арени Львів"
Раніше ми вже повідомлялося про пошук клубом у Львові житла для своїх гравців.
Нагадаємо, що у Києві Шахтар проводить матчі Прем`єр-ліги, а ігри Ліги чемпіонів проходять на Арені-Львів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей