дуже недовго. Леви Міста на перехресті Стрийська-Наукова - це друга оселя злаAndriy01 писав: Ще Стрийська буде проїзна, але не довго.

вони всі так пишутьLiuskywalker писав: всьо буде чікі !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дуже недовго. Леви Міста на перехресті Стрийська-Наукова - це друга оселя злаAndriy01 писав: Ще Стрийська буде проїзна, але не довго.
вони всі так пишутьLiuskywalker писав: всьо буде чікі !
Чуєш , Андрійку , ти був десь недавно в тих краях ? Заскоч , чисто з цікавості .... Авалон і той новий Парус ... подивись ,яка там ситуйовина з паркомісцями\гаражами ... вангую , що своє "цікавий проект " зміниш радикальноBOXER писав: ухти, черговий цікавий проект Паруса..
Внутрішні дворові території кварталу вільні від автомобільного руху і повністю передані під комфортні прогулянкові та ігрові простори.
Під кожним будинком розташований просторий підземний паркінг з пунктами автомийокта шиномонтажу.
В «ПАРУС CITY» люди та автомобілі не заважають один одному, оскільки існують на різних рівнях кварталу
я там часто тусуюсь) ну блєа, я зараз кращі варіанти маю як паркуватись? або на дорозі або на парковці. не бачу сильної проблеми, якшо до машини метрів 50, а особливо в Авалону - там виїзд на Любінську, яка має три смуги!Liuskywalker писав: Авалон і той новий Парус
Наскільки я знаю, на стрийська-наукова заплановане будівництво кільцевої розв"язки з багатьма з"їздамиvovka писав: Знов почнеться стогін збудуйте 3 рівневу естакаду і розв'язку за мільярд бюджетних коштів
Для Стрийської Парус підготував Парус Смарт на Трускавецькійvovka писав: Стрийська-Наукова
Там планується регульоване кільце.Andriy01 писав: Наскільки я знаю, на стрийська-наукова заплановане будівництво кільцевої розв"язки з багатьма з"їздами
там з тими виділенками збочення .... на Науковій планують тролейбус\маршрутки загнати в бічну (в сторону Стрийської)Andriy01 писав: Наскільки я знаю, на Науковій (можливо і Стрийській) будуть виділені смуги під громадський транспорт.
Електричні хіба?Звідки вони його тоді беруть?Andriy01 писав: Є котли, які не беруть з приміщення повітря. ІМХО норм варіант для таких випадків))
Коаксіальний димохідEnter писав: турботкотли з закритою камерою беруть з вулиці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей