Диски були стоковіmister_X писав:не пам"ятаю правда дисків
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Різні авто на вулицях міста Лева!!!
-
- Ім'я:Nesstor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Thug
Re: Різні авто на вулицях міста Лева!!!
а всі, хто обсирає порсто має іншу думку. Відмінну від твоєї. Давай зійдемося на цьому, без отих ярликів про заздрість, бабло і так далі.Nesstor писав:Breaker і Sluva респект, а всі хто обсирає просто завидують тому шо в машину вклали стільки бабосів
ЗІ Хамер рагульський шо ппц. Абсолютна відсутність смаку

- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
+100500 до кожного словаThug писав:ЗІ Хамер рагульський шо ппц. Абсолютна відсутність смаку

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
а я такого самого цього тижня бачив в Одесі. Клони :)mister_X писав:Бачив я такого 300с у ЛЬвові
viewtopic.php?p=410179#p410179mister_X писав:Бачив я такого 300с у ЛЬвові (не пам"ятаю правда дисків). Цікаво, то вона на фото в США?
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
на якій секунді у цьому ролику бездоріжжя???Nesstor писав:Ну це просто смішно подивись на це і тоді роби свої висновки:http://www.youtube.com/watch?v=xJR9PX0Cllo

по такому бездоріжжю більшість паркетників проїде...ти краще б пошукав по якому гімні їздять справжні хамери(х1, х2)
Sally, ти так говориш про ту машину ніби це якесь ураїнське ноу-хау....в тебе нема інтернету/кабельного і ти ніколи небачила негротюнінга????...як на мене то машина робилася саме в такому стилі....можливо виконання на четвірочку....але машина получилась яскрава
і ще....ти тут так кричиш про невикористання джипа за призначенням...ти забула в якій живеш країні???...у нас напевне 80% джипів(а на наших дорогах є дуже багато машин з прохідністю на голову вище ніж хамер х3) з траси не з"їжали ніколи...це просто машина для поганих доріг
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
crush, шось я не поняла шо то ти мені понаписув. і чого взагалі. скільки взагалі можна товкти воду в ступі?! збийтесь вже. тюнінг до сраки на тому і зійшлись. а тойота класна, на тому теж зійшлись. тема того хамера закрита

zubylo.lviv.ua
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Бокса,бокса 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Thug
Петро, раз так просиш - падброшу ще на вентилятор
Чого накинулися на Sally? Вона всього лиш висловила свою думку про той хаммер. І я з нею погоджуюся.
Повторю, справа не в грошах, не в кількості бабла, яке в це вкладено, а у банальному несмаці.
У мене таке враження, що якби власниця на той хаммер поклала купку собачого лайна, а зверху наліпила стразики, то ви б сказали, що то рет-лук, але не дуже вдалий, ну тааак, на четвірочку
Ви даремно думаєте, що щось дороге нічим не можна зіпсувати. Можна! І так само його можна потім тут зафукати!
І пофіг чи це хаммер, бмв чи жигуль. Якщо у власника в голові таргани, то є бабло чи нема - це уже мало що вирішує. Результат буде однаковий - або просто тюнінговане лайно (жигуль-спарцо), або дороге тюнінговане лайно (хаммер зі стразами або той золотий мерс Б-класу)

Чого накинулися на Sally? Вона всього лиш висловила свою думку про той хаммер. І я з нею погоджуюся.
Повторю, справа не в грошах, не в кількості бабла, яке в це вкладено, а у банальному несмаці.
У мене таке враження, що якби власниця на той хаммер поклала купку собачого лайна, а зверху наліпила стразики, то ви б сказали, що то рет-лук, але не дуже вдалий, ну тааак, на четвірочку

Ви даремно думаєте, що щось дороге нічим не можна зіпсувати. Можна! І так само його можна потім тут зафукати!
І пофіг чи це хаммер, бмв чи жигуль. Якщо у власника в голові таргани, то є бабло чи нема - це уже мало що вирішує. Результат буде однаковий - або просто тюнінговане лайно (жигуль-спарцо), або дороге тюнінговане лайно (хаммер зі стразами або той золотий мерс Б-класу)
- hrdrive
- Контактна інформація:
Thug, Sally, про смаки не сперчаються! у всіх смаки різні! я наприклад ненавиджу рускої попси, а мій колєга її дуже любить. але ми через це з ним не сваримся, а поважаєм один одного смак і все.
ви вважаєте що цю машину погано затюнили. значить для вас воно так і є! нічого не маю проти. є люди які думають шо вона досить гарно виглядає - значить для них так і є. для чого одне одного переконувати в протилежному? стереотипи і вподобання не поміняє. і нічо від того не зміниться.збийтеся з того непотребу :) ліпше на пиво десь підіть, про шось хороше поговоріть
мир всім
ви вважаєте що цю машину погано затюнили. значить для вас воно так і є! нічого не маю проти. є люди які думають шо вона досить гарно виглядає - значить для них так і є. для чого одне одного переконувати в протилежному? стереотипи і вподобання не поміняє. і нічо від того не зміниться.збийтеся з того непотребу :) ліпше на пиво десь підіть, про шось хороше поговоріть

мир всім

INTE®©ULLE®™
- Thug
hrdrive, ясна річ, що ти абсолютно правий. Смаки у кожного свої (хоча я не знаю, який це треба мати "смак", щоб подобалися стрази на машині). Я вазнікаю через те, що тут кой-хто готовий змішати з багном, якщо чиїсь смаки не співпадають з його
Взагалі кумедно отак сваритися через чужий хаммер
Взагалі кумедно отак сваритися через чужий хаммер

- hrdrive
- Контактна інформація:
ну то будь мудрим, і не реагуй на то :)Thug писав:Я вазнікаю через те, що тут кой-хто готовий змішати з багном, якщо чиїсь смаки не співпадають з його
+1Thug писав:Взагалі кумедно отак сваритися через чужий хаммер

INTE®©ULLE®™
- Thug
та курвамать, мені 31 рік, я і так мудрий як старий пес. Але іноді хочесі бути дурнимhrdrive писав: ну то будь мудрим, і не реагуй на то :)

- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
та шо думати хамер ТОЙ фуфа але для тих хто каже шо хтось там рахує чиїсь там гроші хай модери роблять голусування щоб знати шо рагульня а що ні. 

Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Контактна інформація:
павтарюсь однако))) но дабавлю іщьо двє страніци плюсомVAVAN писав:ібанутца...ото ви вже тим хамером захарили мене читати 4 сторіінки..
Секвойя в камуфляжі мені сподобалась

А про крайслер я порівнював фотки, і думаю це не одна і таж машина, решітки грилю відрізняються і думаю що в укр крайслера доклеїли плівку білу - свого роду репродукція по фото
-
- Ім'я:Андрій
ескалайд чьоткій, бачив вживу))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
красаваBreaker писав:ескалейд
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
та да шикBreaker писав:ескалейд
модери роздайте картки всім хто дальше буде про H3 писати

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей