Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

Apokalipsis
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Японці чи Німці

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 23 вересня 2012, 10:13

vovka писав: ну і за нещасних 48000$ можна купити гоночний мотор на 1000 сил
за 48 тисяч ти собі купиш 10 косвортів :facepalm або замутиш два які будуть рвати всіх як тузік грілочку :D
Novel писав: А ти рішив на ній покоряти дальнобої? Мені чомусь здається, що ця машина не для цього задумана.
от в чому прікол німецьких машин що вони їздять багато з спортивними моторами а не 100тисяч :facepalm, а потім кузова рх8 продають без моторів :D
машина має бути практична і шоб в сраку перло і шоб мішок бульби возити, бо так тільки на корчах з ресурсом на дві гонки їздити треба :D
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Нед, 23 вересня 2012, 10:55

axel писав: Novel написав:
у німців на кожній другій машині стоять газові упори капоту. У Япів нема. Для кого ці упори автовласникам чи працівникам автосервісу. Думаю, що автовласникам бо в прешу чергу виробники клопотяться за власників авто. щоб їм було легко що дня відкривати капот - поміряти рівень мастила.

Ой як роздули... все просто... японці зажали поставити газові аморти на капот, так само як зажали обезшумку, зажали привести в порядок підкапотний простір і т.д. це усе звісно деталі, але якість машини вимірюється в таких деталях.
AnGeL писав: BOXER написав:
ви кажете, шо вони мають смак, дизайн гарний роблять... та ніхрена, роблять загальну картинку, якою підкуповують, а на деталі болт забивають. а істина в дрібницях, в деталях

от вам приклад ваших "деталей"

дивись, от наприклад є 2 машини:
- одна має цікаву оригінальну зовнішність, цікавий салон, надійна, але має такі несуттєві недоліки як відсутність пластику під капотом який закриває дроти, дротик замість газових упорів капоту, певний дефіцит і дороговизна запчастин, чи там ковролін під ногами в верху криво десь порізаний, чи пластик трошки жорсткіший, і відносно недорога. і на ній ти їздиш, люди на неї звертають уваги, бо то щось незвичне, не таке як інші, виділяється з маси. і не відкриваєш капот, бо вона не ломиться і навіть не знаєш що там нема тої пластмаски і газових упорів, не знаєш що той ковролін криво порізаний, бо туди нема потреби заглядати. вобщем їздиш, і не стикаєшся з тими недоліками.

- інша має строгий заїжджений дизайн, строгу панель яка толком особо нічим незвичним не вирізняється, зате там дроти під капотом сховані пластиком, якого ти не мав би відкривати взагалі, і капот на газових упорах, пластик салону типу на дотик і самовнушеніє дорожчий, рівненько порізаний ковролін, якого ти не бачиш і не повинен бачити за умов що машина не ломиться і треба самому туда лізти, і запчастини дешевші, і їх купа, купа шротів по тому, + ціна більша, бо тут типу бренд і країна виробник ппц авторитетні. і ти на ній їздиш, а вона нічим не цікава, для перехожих в ній нічого нового, приблизно така ж як і інші. і вона ломиться в дорозі, але ж не біда, ти відкриваєш капот, а він з газовими упорами, дрібничка, приємна, важлива! ну відкрив, а там красота! ніодного дротика не видно все сховано! теж приємна і важлива дрібничка! якщо банально злетів роз'єм, який можна миттєво полагодити, ти цього не побачиш, бо він схований, щоб було все красиво.
чи сталось щось з мафоном, чи ще чимось, і тоді доводиться лізти під панель, а там теж красота! все чітко і рівно порізано! це теж дуже важлива деталь, в якій істина! і треба щось замінити, і знов все прекрасно! запчастин і шротів море, ціни прийнятні, одразу все поміняв, і їздиш дальше, тішачи себе, що тут велику увагу приділили деталям.

вот в чому прикол цих "деталей"...
Хондоводи настільки сурові....

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 23 вересня 2012, 13:10

Total, ти знаєш я не вникав у всякі дрібниці по ній, типу ходової, електрики і т.п... а суто по мотору, так як він унікальний. тут вже у випадку ремонту 3 тижні то за щастя )) з іншого боку я у Львові на свій ротор шукав компресометр.. там унікальний він, ні на яку більше машину не підходить. позвонив дилеру мазди, задав дурне питання ))) кажуть є, коштує процедура 100 грн, приїжджай :shock

тобто я так розумію якусь діагностику цієї машини можна у Львові провести. в дилера мусять бути всі компи і програми.
Total писав: блок Ангела можна найти думаю за баксів до 500 в Україні наприклад..
ну то ж тільки блок.. а тут весь мотор взборі за 1500-2000$ )) шоправда хйз в якому стані ))

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Нед, 23 вересня 2012, 13:17

vovka писав: чого ніхто не ризикне купити mazda rx-7
думаю вся фіча в роторі, очевидно що бояься проблем з тим двигуном, бо він по-перше б.в. з невідомим пробігом, а по-друге вже на ладан дише бо знову ж таки вік, тай під хвіст получають такі машинки регулярно. Чесно кажучи для тюнінгу я б спробував, якщо б дозволяли бабоси, бо це унікальна машина, хоч двигун в ній німецький :D
А резинки, пружини, наконечники і решта ходової то дрібниці з тим я впевнений проблем не повинно бути....
Impossible is Nothing

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 23 вересня 2012, 13:18

Apokalipsis писав: за 48 тисяч ти собі купиш 10 косвортів :facepalm або замутиш два які будуть рвати всіх як тузік грілочку
це я навів як приклад фірмовий мотор. ти напиши на косворт листа за скільки вони тобі продадуть схожий мотор :facepalm ти шось далекий від цін на спортивні мотори..

вот тобі ціни на косворт ))
http://www.race-cars.com/engsales/coswo ... 3358ss.htm - 100к фунтів і 840 сил :) і ресурс "Lifetime 700 km" :D :facepalm
там ше багато всяких косвортів є ))

якщо це все збирати самостійно то буде дешевше. але аналогічно і ротори вийдуть дешевше. тут десь писалось що олег купе впакував 200к в мотор бмв .. всі дивувалися куда саме ))))

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 23 вересня 2012, 13:24

vovka писав: олег купе впакував 200к в мотор бмв ..
я й по тепер дивуюсь... він або позолочений або я геть далекий від цін на різні ніштяки.... ну я собі отак припускав чисто теоретично: нехай блок чугунний, та супер модний 10 к, ковані поршні 2-4к, шатуни 6к. коліно 10, башка вся взборі 20-30, турба 5, всі мозги 10-20, колектора ну нехай тоже 10. ну може до 100 дотягнути, аде де ше так раз??? то я собі приблизна десь так думаю...

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 23 вересня 2012, 13:31

T5-R писав: думаю вся фіча в роторі, очевидно що бояься проблем з тим двигуном, бо він по-перше б.в. з невідомим пробігом, а по-друге вже на ладан дише бо знову ж таки вік, тай під хвіст получають такі машинки регулярно.
так двигун можна перебрати або притащити б/в, або зі штатів з малим пробігом ( http://www.ebay.com/sch/Engines-Compone ... ne&_sop=16)

або після ребілду. таку машину можна брати під проект, ну беруть жеж от всяке інше під проекти і валять туда неміряно бабла ))) а потім виїжджають по вихідних ))

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 23 вересня 2012, 13:33

vovka, ти ото ше трошки попишеш, і в мене походу появиться нова мрія, замість s2k :D :D :D

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 23 вересня 2012, 13:52

vovka писав: http://www.race-cars.com/engsales/coswo ... 3358ss.htm - 100к фунтів і 840 сил і ресурс "Lifetime 700 km"
там ше багато всяких косвортів є ))
це мотор з гоночного боліда :facepalm :facepalm :facepalm ти на боліді їздиш?

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 23 вересня 2012, 13:56

Apokalipsis писав: це мотор з гоночного боліда
причому тут з якого боліда мотор якшо там менше сил чим в того ротора )))
там і інші є мотори. цілий список )) і по 50 штук і по 30 і 80 ))

той за 48к ротор тоже не на кожен день.

AnGeL писав: замість s2k
нашо тобі та унила s2k :) дайош ротор в маси )))

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 23 вересня 2012, 14:08

vovka, це мотор який їздить на боліді 2 гонки після чого його викидають, чи мазда це вже болід,
2.5 косворт який ставиться на імпрезу,фокус і вольво с30 має 300-400коней з заводу де ротор? ресурс великий і масла не жере тонами

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 23 вересня 2012, 15:08

vovka писав: нашо тобі та унила s2k дайош ротор в маси )))
ну ніхто не каже їздити на такому "унилому" стоці. то б було турбо s2k, бо очевидно що досівд вже є, в такому плані тюнінгу. і була б тру ЗП турбохонда, шо може бути ліпше? :surprised

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 23 вересня 2012, 15:33

AnGeL писав: і була б тру ЗП турбохонда, шо може бути ліпше?
тільки тру ЗП турборотор :D

а шо це за тру хонда з турбою ? )) хонда турбомоторів робити невміє, яке ж то тру )
Apokalipsis писав: 2.5 косворт який ставиться на імпрезу,фокус і вольво с30 має 300-400коней
де то він має 400 конів ? пруфлінк в студію.
Apokalipsis писав: ресурс великий і масла не жере тонами
:facepalm
Apokalipsis писав: це мотор який їздить на боліді 2 гонки після чого його викидають, чи мазда це вже болід
яка різниця звідки той мотор ? мене потужність цікавить. 300-400 конів то не 1000 :) знайди мені косворт на 1000 сил і відразу його ціну. тільки зроблений самим косвортом, а не в гаражі кулібінами.

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Нед, 23 вересня 2012, 16:07

AnGeL писав:
vovka писав: олег купе впакував 200к в мотор бмв ..
я й по тепер дивуюсь... він або позолочений або я геть далекий від цін на різні ніштяки.... ну я собі отак припускав чисто теоретично: нехай блок чугунний, та супер модний 10 к, ковані поршні 2-4к, шатуни 6к. коліно 10, башка вся взборі 20-30, турба 5, всі мозги 10-20, колектора ну нехай тоже 10. ну може до 100 дотягнути, аде де ше так раз??? то я собі приблизна десь так думаю...
то в всю машину до 200к там і автомат .і задній міст і роботи по всьому тому
TURBO -POWER

Novel

Повідомлення Novel » Нед, 23 вересня 2012, 20:06

Apokalipsis,

Ну і вози своїм Cosworth-дом - бульбу і гній з поля. :shout

А я буду отримувати задоволення від їзди! :p

P.S. Заклинуло тебе в кожній темі з своїм антикваром. :facepalm

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 23 вересня 2012, 22:39

vovka писав: де то він має 400 конів ? пруфлінк в студію.
на вольво с30 він має 400коней
http://www.youtube.com/watch?v=7ZqwrMJIctc Тільки на італійській найшов,Зображеннявот це вольво
vovka писав: найди мені косворт на 1000 сил і відразу його ціну. тільки зроблений самим косвортом, а не в гаражі кулібінами.
знайди мені ротор заводський на тисячу коней :D
Novel писав: Ну і вози своїм Cosworth-дом - бульбу і гній з поля.

А я буду отримувати задоволення від їзди!

P.S. Заклинуло тебе в кожній темі з своїм антикваром.
і буду возити, той антиквар ставлять на рендж ровер, на вольво,на форд,на месреседес і на субару імпреза :D :D :D :facepalm

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Нед, 23 вересня 2012, 22:50

це вольво ж не пішло в серію)
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 23 вересня 2012, 22:52

Kost писав: це вольво ж не пішло в серію)
але мотор заводський :)

Total
Подякували: 2 рази

Повідомлення Total » Нед, 23 вересня 2012, 23:11

vovka,
Я не можу порівняти по ексклюзивності твій ротор і маздівський, бо чесно кажучи не взнавав що там по наяавності і по ціні.Але після твого питання підхарився заліз на мобіл.де і алегро і кількість пропозицій по продажу а їх там не більше 5-6 штук, зразу показала що ця машина гемор..
моливо просто наше бачення розбігається, але не одинм двигуном живемо, наприклад в Києві на чайці один хондовод трохи по коцав інтергу (чотириоку). Три місяці на збір кузовних деталей.... :roll

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 24 вересня 2012, 00:05

Apokalipsis писав: знайди мені ротор заводський на тисячу коней
я тобі показав мотор на 1000 конів )) ти сказав що за ці бабки буде 100 косвортів. з нетерпінням чекаю :)
Kost писав: це вольво ж не пішло в серію)
попалив :happy

Total писав: але не одинм двигуном живемо, наприклад в Києві на чайці один хондовод трохи по коцав інтергу (чотириоку). Три місяці на збір кузовних деталей....
можливо.. ясно що вона не на кожен день в наших умовах. але я думаю що основна боязнь тих машин то є мотор. але в штатах є дофіга інфи.. rx7club.com дуже популярний форум - все розжована.. на вази я про таке хіба мріяти можу )))

трохи інфи про той мотор, але без вдосконалень, так сказати стара версія:
http://cp_www.tripod.com/rotary/pg19.htm
13G Racing Engine specifications
Origin Based on early 80's 13B
Capacity 654cc x 3 rotors = 1962cc
Compression ratio 9.4:1
Induction Naturally aspirated peripheral port, electronic fuel injection (2 injectors per rotor)
Exhaust Peripheral Exhaust Port
Ignition Distributorless CDI ignition (2 plugs/rotor)
Power/RPM 450ps@8500rpm
Torque/RPM 40kgm@8000rpm
Max RPM 9500 RPM (Optimum 6000-9000rpm)
замітьте що це 83/84 роки.
і це атмосферник об'ємом 2 літра і має 450 коняк і нереальних 40 кілограм моменту як на той час :) в мого 2 літрового форда навіть 20кг немає.

почерпнув для себе інфу )) все таке як в мене може бути.. радіальний впуск і випуск. і 2 форсунки на 1 ротор. треба подумати як собі таке приколхозити.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей