Нє ну це ясне діло,BOXER писав: Лесик теж ставив свою в суботу, без рішал, приїхав вроді 9:30, виїхали ми разом.
процедура ж оформлення вантажівок трохи довша .
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нє ну це ясне діло,BOXER писав: Лесик теж ставив свою в суботу, без рішал, приїхав вроді 9:30, виїхали ми разом.
Morozov писав: процедура ж оформлення вантажівок трохи довша .
щось дуже дешево, там платежі в касу біля 300 грн, думаю для цілої України вони одніCr@zy писав: Зняти з обліку - 200грн(по часу 30хв-1год)
вірно, ціна питання дорожча...... плюс важливо є термін і місце стання на облік.......*Lesyk* писав: щось дуже дешево, там платежі в касу біля 300 грн, думаю для цілої України вони одні
цікавився для знайомого по мукачівській машині - озвучили 3900zinkevych писав: є новини скільки коштує зняти машину київську тут в нас і зразу поставити?
MAGYLA писав: озвучили 3900
вказана сума з всіма "послугами"Svjat_B писав: Ціна повинна бути однакова,
Зрозуміло, безплатні запити/довідки легко перетворюються у платні, це ж не навпаки :)Figaro писав: треба просити якийсь запит, та от цей запит має бути безплатний, а мені прямо сказали 100уо
і за то дякую але я б вже із дєдом сотку перехилив - от має таку дружину що сказала йому - з хати ні на крок і чужим людям ніяких документів в руки не давати особливо паспорт - бо виженуть нас з хати - от така халепа - я думаю виїздного нотаріуса хіба взяти.Svjat_B писав: треба взяти в діда паспорт і зняти авто з обліку через рішалу
так би зразу і сказавalexandro писав: от має таку дружину що сказала йому - з хати ні на крок і чужим людям ніяких документів в руки не давати
отож бо й воно - вже і тесть мій ходив до нього і свекруха і я разом з ними .................Svjat_B писав: що хату переписуєте
Svjat_B писав: (додатковий ризик = додаткові гривники )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей