Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
user106 писав: Середній вік автомобілів в Україні - 20 років. Це друге місце в світі(на першому Куба). Прижмуть бляхарів, тобто пересадять їх на жигулі і може на перше вискочим
Статистика не по одному Львові малюється. Є ще села, провінції, а ще Схід. Цифра офіційна 18 років зараз середній вік. В ЄС - 8 років. А, наприклад, в Польщі після кардинального зменшення мит на імпорт вживаних автомобілів на початку 2000-х за два роки майже 2 мільйони машин зайшло б/в машин.Sviatoslav писав: куди не плюнь у Львові
Ти мене вбив.VETERAN писав: Базова розробка 1936 року. Випуск затримався у зв'язку із війною. Після війни трошки модернізовано і в 60-тих вже знято з виробництва і продано СРСР.
St-ART писав: Статистика не по одному Львові малюється.
на сході давно був?Sviatoslav писав: куди не плюнь у Львові: ланос або іномарка..
Мова про автомобілі, які зареєстровані в Україні. Звичайно, що тимчасово ввезені і транзитні машини, двійники і таке інше не враховане. Але цього і не треба рахувати, бо іноземна реєстрація, двійники і інше - наслідки високих мит. І не треба висновкти робити по одному Львові. Цифри і реальність така.Sviatoslav писав: бляхарів, сірий імпорт і просто пизжене порахували?
про шо взагалі мова
тут погоджуюсь, але в нас майна необлікованого в країні жесть скільки...це ми же про машини депутатів та іншого вищого партійного не почали говорити, точніше враховувати в цю статистику, у мене дуже великі сумніви, що хтось ці гаражі враховував.user106 писав: Sviatoslav, Я про те, що наші мита на авто довели до такої ситуації.
як це не треба рахувати? а за які шиши ці машини куплені?St-ART писав: Але цього і не треба рахувати, бо іноземна реєстрація, двійники і інше - наслідки високих мит.
Так, бо вони коштують як ті жигулі, і взагалі тимчасово ввозяться, сьогодні вони тут, завтра їх треба вивезти. Он тут дехто кричить що взагалі їх заборонити требаSviatoslav писав: як це не треба рахувати? а за які шиши ці машини куплені?
за грн зароблені тут і поміняні на бакси в канторі, тому рахувати теж
Інформація не від журналістів. Це офіційна статистика згідно автомобілям, які стоять на обліку, а не хтось на дорозі стояв і рахував вік машин.Sviatoslav писав: це не означає, що ця вуха притянута статистика, яку ЗМІ перепощують, є актуальною і правдивою...потрібно розбиратись, я такі речі піддаю сумнівам, оскільки журналюги-математики вміють прикрашати...
St-ART писав: Інформація не від журналістів. Це офіційна статистика згідно автомобілям, які стоять на обліку, а не хтось на дорозі стояв і рахував вік машин.
правильно кричить, я підтримую...але не по тим причинам, які ти тут читавSt-ART писав: Он тут дехто кричить що взагалі їх заборонити треба
А польський шрот помолодшає шолеuser106 писав: Постаріють
Я зараз в Херсонській обл. Бачив пару жигульок і 1 москвіч 412 все. І то через те тільеи що то робочі машини які грають в хвіст і в гриву, а так ланоси,рено тойоти і бусіки різні всі не старше 10 років і то не районний центр навіть а Лазурне в якому навіть заправки немаladadriver_96 писав: Був у Херсонській області тиждень тому і там навіть візуально відчувається, що старих радянських машин набагато більше ніж іномарок і це реально підтверджує, що там середній вік десь під 22, в той час як у нас 16 років) У нас більше старих іномарок на наших номерах, то факт http://carinfo.kiev.ua/vozrast-avtomobi ... rainy-2016
Правильно. Бо немає контролю за тими, хто особисто не ввозив автомобілі. Тобто, коли ввіз іноземець, а тут катається будь-хто. От з цим треба боротися. А якщо людина особисто ввезла автомобіль, є у всіх базах, має всі документи в порядку, дотримується термінів перебування - то і боятися їй нічого і поганого вони нічого не роблять. Треба розуміти різницю.Sviatoslav писав: різко зросла злочинність завдяки цим автомобілям
Скільки таких машин з 10 мільйонів? Мова не про 1000 автомобілів з яких 10 гниє в дворі. Є звичайно похибка, але вийдіть на вулиці в Польщі (середній вік 10 років), де нових машин менше ніж у нас, але і таких древніх як у нас також менше, і вийдіть в нас (не у Львові, в провінції), де середній вік 18 років. На стільки похибка бути не може.Sviatoslav писав: А таких машин багато.
Позбутися не можуть. Там або штраф 8500 грн, або і взагалі на кількадесят тисяч грн, залежить від ситуації, а конфіскації немаєxxfOxx писав: власники можуть таких тачіл позбутися на клоисть держави
St-ART писав: людина особисто ввезла автомобіль, є у всіх базах, має всі документи в порядку, дотримується термінів перебування - то і боятися їй нічого і поганого вони нічого не роблять.
user106 писав: Доречі з нового року тех. огляд повертається.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей