після світлофора зразу виключили, канєшна ж

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то всі інкасатори такі, не залежно від банку і точок обслуговування :)Thug писав: Ашанівські інкасатори -
так і єtopper писав: Thug, ну це таксамо як швидка: сині маяки і сигнали...Ти не зупиняєшся на синій маяк, а просто даєш правіше але рухатись не перестаєш !
наші теж на броньовичках їздять?A1 писав: на броньовичках люстр немає
люстра їм потрібна якраз щоб вирватись з пробки бо вони є обєктом потенційного нападуA1 писав: як на мене, то люстри на інкасаторських машинах, то пережитки советські, в гамериканських фільмах на броньовичках люстр немає. Не бачу взагалі потреби в них в інкасаторських машинах, там що вмираючу гривню везуть на реанімацію :)
причому тут влаштовує чи не влаштовує? такий порядок юзання інкасаторських авто згідно нашого законодавстваA1 писав: MAECTP0, RULES, в мене ноу коментс.
радий за вас, що вас все влаштовує.
Ну крупніші банки - на броньованихMAECTP0 писав:наші теж на броньовичках їздять?A1 писав: на броньовичках люстр немає
ну а що робити??? з готівкою додому а зранку здати?Thug писав: намагалися встигнути до закриття банку
Ну мені накакати на те, що вони мають робитиMAECTP0 писав: ну а що робити??? з готівкою додому а зранку здати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей