Бачив я той форд як його на сервіс привезли..пацан сказав що він трамвай не побачивcosworth писав:cегодня на ул.Дорошенка трамвай не разминулся с Форд Скорпио.
Фотки есть - выложу завтра. Из-за єтого образовалась серьёзная пробка...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Ronster
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я бачив! Калібра, така червона тюнена трохи, з чорною наклейкою збоку! Бідній аж передні колеса склало!Pro-Nick писав:Тільки що проїжджав по Науковій.
Біля втобусної зупинки зразу за Містом (їхати в сторону Стрийської) є розворот (поворот) на смугу зустрічного руху.
Шо стало точно не бачив, бо швидко проминув то місце, але я так поняв шо вишневий Мєрін з лівої смуги повертав в той поворот, а його ззаді догнали.
Хто догнав не встиг побачити.
З пошкоджень замітив в мєріна ліве заднє крило, фара і здаєься трохи багажник зачіпило.
Хто в курсі деталей?
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Вчора на Наукові вище згадану аварію бачив, Калібру грузили на евакуатор вже, ше позавчора Анус впиндячив на Дорошенка ауді 100, як результат додому (навряд додому) поїхав на евакуаторі. Фотки в Бабака потім скажу хай закине.
Ше вчора бачив як нову Гранд Вітару везли на евакуаторі, таке враження шо вона мертву петлю репетирувала, але купи після того трималася, правда там цілим 2 диска лишилось і салон, всьо решта можна на брухт, але походу всі живі.
Ше вчора бачив як нову Гранд Вітару везли на евакуаторі, таке враження шо вона мертву петлю репетирувала, але купи після того трималася, правда там цілим 2 диска лишилось і салон, всьо решта можна на брухт, але походу всі живі.
Drifthooift
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
і знову ваз
http://www.autofirm.ru/fg/crash/23/
http://www.autofirm.ru/fg/crash/23/
- mytiania
- Контактна інформація:
сьогодні в мене невдалий день,зранку перебіг дорогу чорний кіт
і все почалось.зранку на вул.Луганській перед моєю машинкою з грузовика почала випадати цегла(мені ше тоді було смішно).потім десь в обід на тернавського якись чувак почав перебігати дорогу і впав прямо перед машиною-я виїхав на бардюр. а десь в 5 год.я їхав в гараж і попросив друга шоб він мене забрав з гаражу(бо дощ падає і впадло мокнути)я зупинився а він вирішив мене підперти збоку і притерся до моєї машини :mad: .одже в мене виламата кришка бензобака(бо вона на ключ закривається і тому виламалась) трошки фарби на задньому крилі і бампері.а в нього афігено коцнута задня дверка.порадьте рехтувальника можна в приват.фоток нема бо я був без телефона
- andriy_zab
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
17:25 КРАЗ нечайно в'їхав ззаді в Ланоса на початку Виговського;
17:50 Одинока 2109 після ДТП на Кн.Ольги:

17:50 Одинока 2109 після ДТП на Кн.Ольги:

Востаннє редагувалось П'ят, 06 липня 2007, 17:58 користувачем andriy_zab, всього редагувалось 1 раз.
- ТУЗІК
- Ім'я:Василь Іванович
- Контактна інформація:
14:15 - На Городоцькій біля костелу Сімка поцілувала Ланоса. Я їхав у трамваї і водій різко затормозив, майже половина людей у трамваї попадали. Всі повиходили і пішли пішки.... А то дощ паде.... Не знаю як це сталося, але після ДТП я побачив таку картину: Ланос стоїть нормально біля тротуару, а Сімка стояла впоперек дороги і передом втиснула бік Ланоса. Як таке могло статися?
- Pro-Nick
- Контактна інформація:
Вчора по Зеленій (19.45) вже на виїзді зі Львова зразу за заправкою Львівпетроль білий Фіат (чи то Рено) "чобіток" вїхав в Мєріна.
Там йде хороша гарна дорога, а потім тупо починається ділянка з глибокими ямами. Мєрін дав по тормрзах, а той ззаді не встиг.
Коли я проїжджав, то всі вже повиходили з машин і стояли на узбіччі.
Машини стояли десь метрів 20-25 одна від одної.
В одного мужика (не знаю з якої машини він був) бачив лоб розбитий, напевно не був ремінь вдягнутий.
Там йде хороша гарна дорога, а потім тупо починається ділянка з глибокими ямами. Мєрін дав по тормрзах, а той ззаді не встиг.
Коли я проїжджав, то всі вже повиходили з машин і стояли на узбіччі.
Машини стояли десь метрів 20-25 одна від одної.
В одного мужика (не знаю з якої машини він був) бачив лоб розбитий, напевно не був ремінь вдягнутий.
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Пля вчора зупинився на тролейбусній зупинці біля кінескопа на Тургенєва....Виходить ДАЇшнік з червоного Толедо яке стояло перед мною, і каже чому ви тут зупинилися ?))) ви не знаєте ПДР?
....як результат штрафанули мене на 8грн.
і ше написали в протоколі що я немаю страховки.....
Блекджек і все таке!)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Babak
Вчора під час поїздки в Рівне мене даішники зупиняли 2 рази. По дорозі в Рівне за то що я зразу перед їхнім КП обігнав якогось грузовика.. відбувся усним попередженням, казав що на гонки спішу трошки і більше так небуду
По дорозі назад зловили мене на фару - 86 км в населеному пункті тіпа.. блін 2 ряди в кожну сторону, розділені парканом... незамітив населеного пункту, ну я особо і не сперечався :)) Короче протокол за перевищення і також питався за страховку. 5 грн штрафу якщо її забув вдома.. через суд.. ждем рішення суду
Вчора під час поїздки в Рівне мене даішники зупиняли 2 рази. По дорозі в Рівне за то що я зразу перед їхнім КП обігнав якогось грузовика.. відбувся усним попередженням, казав що на гонки спішу трошки і більше так небуду
По дорозі назад зловили мене на фару - 86 км в населеному пункті тіпа.. блін 2 ряди в кожну сторону, розділені парканом... незамітив населеного пункту, ну я особо і не сперечався :)) Короче протокол за перевищення і також питався за страховку. 5 грн штрафу якщо її забув вдома.. через суд.. ждем рішення суду
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Babak
pikach00
Ja znay togo daiwnuka..Olezhko nazuvayetsja.. Trohu povnen'kuj...4ornen'kuj. Normal'nuj myzhuk... nevmiete rozkazyvatu..
I pro pruvatni mentovski mawunu zabyd'te! Ne byd'te naivnumu,jak ditu. Vsi prekrasno znayt z nehvatkoy avtotransporty y daiwnukiv.. Ni4ogo vu jm ne dokazhute! A vupusnuj lust patryljyvannja vin mae pravo pokazatu tilku svomy na4alstvy...riwy4um i naglum tre bytu..
pikach00
Ja znay togo daiwnuka..Olezhko nazuvayetsja.. Trohu povnen'kuj...4ornen'kuj. Normal'nuj myzhuk... nevmiete rozkazyvatu..
I pro pruvatni mentovski mawunu zabyd'te! Ne byd'te naivnumu,jak ditu. Vsi prekrasno znayt z nehvatkoy avtotransporty y daiwnukiv.. Ni4ogo vu jm ne dokazhute! A vupusnuj lust patryljyvannja vin mae pravo pokazatu tilku svomy na4alstvy...riwy4um i naglum tre bytu..

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей