ніяк не рзозумію, в чому прікол?Pioneer писав:чорний потолок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ніяк не рзозумію, в чому прікол?Pioneer писав:чорний потолок
на М3 і на ГТІ чорні стелі) то закос)BOXER писав:ніяк не рзозумію, в чому прікол?
діски буду не торчати а чуточку ширше виступатиCAT писав:ну ти і псіх я тобі скажу)))) а нашо ті проставки 10мм? шоб диски торчали?
ти зняв торпеду?
ну це не закос просто мені зручніше і комфортніше коли стеля чорна + стійки в чорні шкірі, в друга РСка з чорним дахом набагато комфортнішеBOXER писав:ніяк не рзозумію, в чому прікол?Pioneer писав:чорний потолокчи на тому потолку будуть люмінісцентні зірочки?
+1 в гробу всім комфортно, ще ніхто не жалівсяPioneer писав:чорним дахом набагато комфортніше
Saba писав:+1 в гробу всім комфортно, ще ніхто не жалівсяPioneer писав:чорним дахом набагато комфортніше
краще нехай це останеться між мною і неюGaGaRIN писав:Pioneer, якщо не секрет, який загальний бюджет тої машини на сьогоднішній день?
GaGaRIN писав:Pioneer, ти не рівняй свій бюджет по звуку і мій...Наставив всяких там А7их усів і хоче тепер зі мною тягатися...
замінник алькантари :) дякс стараюсьhrdrive писав:Pioneer, руки і натхнення з правильного місця ростутьтак тримати!
шо на стелі за тканина?
ти знаєш я задумувався над тим варіантом, але дуже багато треба переробити + тре стабільний дохід думаю над таким можна буде думати через рік, мотор з коробкою найти від купри і буде щася :)CAT писав:давай став турбіну!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей