Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поки не заказав тому не вирішив який саме будеChell писав:Дай фотки обвісу
rybkaandrew писав:і так цей тиждень виявився досить не вдалим для мене і я
щодо спойлера то тепер я зрадникпридбав собі ,на мою думку, "абалденний" спойлерок STEINMETZ + також приїхала бленда ,тепер під покраску і чекаю обвісу (мабуть також steinmetz)
![]()
фото:
+1 за STEINMETZ :)luav писав:
Це Штайнмец
штайнмецluav писав:Яка вам більше до вподоби?
Мені Штайнмец теж більше подобається,тому і обрав йогоBOXER писав:штайнмецluav писав:Яка вам більше до вподоби?![]()
бленда взагалі супер!
vannnja писав:rybkaandrew, гарно виглядає. але я бачив інший спойлерок на омезі, чесно кажучи гарніше виглядало! бленда кльово дивиться
Та тут по цінах немає ніяких секретівvannnja писав:luav, гарно виглядає. Скільки ти за нього дав , якщо не секрет, можна в пп
luav писав:П.С.Все-таки все закінчилось обвісом?
А як він поєднається з вашими бамперами?Знаю,що рестайловий бампер на дорестайл не так вже і просто поставитиrybkaandrew писав:luav писав:П.С.Все-таки все закінчилось обвісом?![]()
100 % ось який я планую:
за бампер звичайно :)luav писав:За нього то за що?За машину чи за обвіс?Що саме цікавить?
так бампери ніби поміняються?luav писав:Знаю,що рестайловий бампер на дорестайл не так вже і просто поставити
так не буду але по кріпленнях не дуже підходять ті бампера., однак краса потребує жертв тому буду пробувати ставити, за зиму попробую оригінал від рестала поставити,якщо вийде ,то буду робити так як на фото,але я людина "змінної думкиBOXER писав:так бампери ніби поміняються?![]()
бампер на бампер ліпити не буде))
буду тільки ставити....... але він не ліп-спойлерvannnja писав:rybkaandrew, я мав якраз на увазі от такий ліпспойлер, як на цій фотці, бомбово виглядає!!!
Так ти вже його поставив собі, чи тільки будеш ?
хіба, він що прикручується ???чи клєється?rybkaandrew писав:але він не ліп-спойлер
ну....... я так розумію що ліп-спой. це типу як реплікаvannnja писав:хіба, він що прикручується ???чи клєється?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей