Подивимося після 17

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так ця бумажка і буде сертифікатом.. чи то ще якийсь сертифікат треба ? тоді якщо є сертифікат нафіга ця бумажка ?OKKO писав:В МРЕО я бумажку возьму,а кто может сертификат склеить?
бабла срубитьvovka писав:тоді якщо є сертифікат нафіга ця бумажка ?
Прийдеться ще один сертифікат робити за то що заклеїв лобове шкло...OKKO писав:Уже пол стекла в бумажках - синих, зеленых, желтых
Topol писав:Прийдеться ще один сертифікат робити за то що заклеїв лобове шкло...
То не брєд , треба мати тимчасовий талон, їзда без талона обіїдеться від 250грнslim_painter писав:сьогодні зранку по 1 національному весь ранок тринділи про ті нововведення і я звернув увагу на якийсь дозвіл шо тре оформляти, якщо ти їздиш по довіреності! невже паперів, завіриних в нотаріуса, їм мало?! хто шось знає? чи це просто брєд?
Ко всем: Не вводите себя в заблуждение... Ответ на поставленный вопрос абсолютно корректен. Другое дело что вопрос несовсем про то что хотелось бы. Вот если б вопрос был бы "будут ли штрафовать за превышение нормы тонирования лобового и передних стекол?". Тогда можно было бы делать выводы...fen писав:Роман Николаевич:
Правда ли, что теперь, кроме прав, техпаспорта (доверенности) и страховки, при себе нужно иметь "талон на тонировку авто"? Так, например, в Полтавском областном отделении ГАИ их продают по 60 грн.?!
Сергей Коломиец:
Неправда, это незаконно.
що тут доброго. от Stranger написав що це питання і відповідь немає нічого спільного з реальним станом речей ))Kritik писав:Добре шо я так і не встиг найти де б то купити такий талончеГ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей