Mu$daY писав:І так я заявляю шо ті євроручки, то гімно!!!

Ти, напевно, гімно якесь купив.

В мене вже рік ходять і хоч би х.. з ними стався! А в Тараса на 99-тій 4-ри штуки і ходять значно довше ніж в мене!
І таких ще тут багато!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Mu$daY писав:І так я заявляю шо ті євроручки, то гімно!!!
і я приєднаюсь до цих слів ....Mu$daY писав:І так я заявляю шо ті євроручки, то гімно!!!
а тут попрошу детальніше)))))Glibko писав:дорожчі і з якісної пластмаси....
+ 1S_V_B писав:на свої не жаліюсь
Либо открывают двери монтировкой :) ,натяжечку просто нуна хорошую дать ,а может в то время какчество было ещё не алёёё,х.з.S_V_B писав:основна проблема шо люди їх перетягують коли ставлять, тобто закручують доки крутиться)
такі як в Джоні стоять ....S_V_B писав:а тут попрошу детальніше)))))
+1 і ше одне, шо може бути - то погано відрегульовані замки вбо не змазані чи туго ходять, та шо там говорити, коли стандартні (типу залізні) ломлятьсяS_V_B писав:основна проблема шо люди їх перетягують коли ставлять, тобто закручують доки крутиться
ну, вони безумовно кращі, але ж ціна...Glibko писав:такі як в Джоні стоять
і де їх взяти ? я в продажі таких не бачив)))))Тарас писав:ну, вони безумовно кращі, але ж ціна...
Якшо не помиляюсь на зеленій,будьку не помню.S_V_B писав:і де їх взяти ? я в продажі таких не бачив)))))
Ну на вулиці Зеленій авто ринок.Це якшо їхати з центру то за кольцом.Маршрутки все шо їде на сихів походу(62 маршрутка точно знаю).А там треба питатись там походу тільки одна будька з тими ручками є.nazarok1990 писав:А мож детальніше координати магазину бо я немесний не орієнтуюсь добре!
Я собі купляв тягу від жигулі на кнопку закривання (вона досить довга) і там з одної сторони є різьба (під кнопку) . Починав гнути від різьби на яку накручується той шильдик що надівається на замок.nazarok1990 писав:Моя фантазія зупинилась на такому: пішов до сусіда зварщика розрізав коротку тягу навпіл і вварив вставку десь на 2.5 см! Тепер вона стала за довгою! прийшлось її вигинати! але після встановлення ручка дуже тяжко ходе! Буду над нею мудрувати далі!
І як вона відривається бо в мене дуже туго!Bilkos писав:Я собі купляв тягу від жигулі на кнопку закривання (вона досить довга) і там з одної сторони є різьба (під кнопку) . Починав гнути від різьби на яку накручується той шильдик що надівається на замок.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей