вчора взяв рахунок на фабію в салоні на Автовокзалі ...
дали знижку 3% (дякую antikу що підїхав )

директор - приємний чоловік, як далі розвиватимуться події - відпишу
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну шо ж думаю тему можна закрити? И створити нову: " Як купити дешевше Шкоду?" :)ghost™ писав:ну що-жвчора взяв рахунок на фабію в салоні на Автовокзалі ...дали знижку 3% (дякую antikу що підїхав ) директор - приємний чоловік, як далі розвиватимуться події - відпишу
до 65 банковских дней... но это максимум (салоны страхуют себя) - машина может прийти и быстрееA1 писав:рішення дійсне 30 днів. А скільки на авто треба чекати?
На сколько я знаю, официальные диллеры продают все автомобили украинской зборки. Исключение - Octavia A5 RS. Ее завозят под заказ с ЧехииA1 писав:а ще таке питання для себе. Всі Шкоди що у нас продають укр зборки чи ні, якщо так то які звідки?
+100. Даже нечего добавить.pikach00 писав:Speedo, чому мене мають цікавити їхні проблеми? Я клієнт і хочу знати все що мені треба знати. Як щось не подобається - тусуй на іншу роботу. По моєму логічно
то шо ж за магазин такий, дай адресочок, я буде поганий настрій схожу піднімлюБогдана Курилюк писав: сканер, а мені відповіли "Ціна залежатиме від того чи він є лазерним чи струменевим..."
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей