CB500 98го, штатна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цілком можливо однією прокладкою діло не обійдетьсяТреба замінити в одному циліндрі прокладку між головою і блоком (по антифриз просочився)
Передній. Ну казали, що і так будуть розбирати. То просив, щоб відразу продефектували все, по можливості. Морально готовий 500-700 євро покласти, зробити все, включаючи гальма, але бути повністю готовим до сезону, без компромісів і всіляких "та то ше поїздить..."
дивноПередній
то був би ідеальний варіант,якшо то так можна назватиДо речі пацани казали, що то може бути не циліндр, а патрубок якийсь там
Ги , а я читаю попередній пост і думаю - "ну , афігєл , а де моє дякую "cat-yellow писав: ↑Чет, 07 березня 2019, 17:16Дякую Liuskywalker, за інформаційний супровід та лікбез :)
тепер такого не буде, шнурок від павербанка втикнув - і гойра .
cat-yellow писав: ↑Чет, 07 березня 2019, 17:10Далі в планах зробити напівавтоматичне змазування ланцюга, так як Scottoiler - дуже недешева система.
Там батарейку замінити - пара хвилин. Подивлюсь, як та себе поведе. Пошукаю іншу тим часом.Liuskywalker писав: ↑Пон, 11 березня 2019, 09:21тепер такого не буде, шнурок від павербанка втикнув - і гойра .
А батарейку я би теж апдейтнув , прикинувши по формфактору і місцю. Бо тих 800махів - то ніачьом ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей