peGas писав: шось дешево, чи то ціна ше на квартиру яка не збудована?
Бо ж Рясне

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
peGas писав: шось дешево, чи то ціна ше на квартиру яка не збудована?
ostin777powers писав: сорі я шось втикнув, шо то за 70км від львова, троха задалеко...кожен день добиратись
меблі свої винеслиpeGas писав: Vusiko, а як це кімнати підготовлені до ремонту?
shaman писав:меблі свої винеслиpeGas писав: Vusiko, а як це кімнати підготовлені до ремонту?
Раніше на Тернопільській 21 було розтермінування на 1,5 року. Як зараз не знаю. Все решта більш менш підходить під вимоги - монолітно-каркасне з керамоблоками, супермаркет Вопак поруч (теоретично й Рукавичка на Луганській недалеко), транспорт є + скоро трамвай на Сихів буде недалеко проходити. Ну лише з затишним можна поспорити бо з одної сторони все-таки Луганська недалеко і залізниця, а з другого боку парк Залізні Води за 500 м (та й Стрийський зі Снопківським недалеко - всього юлизько 1-1,2 км).sapphir писав:Хто зараз цікавився однокімнатними новобудами? Чекати є можливість - в ідеалі оплата частинами на протязі року - двух, перші-останні поверхи не цікаві, монолітно-каркасний з цегли або керамоблоків ( ніяких піно, газо і т.д. ). Район великого значення не має головне щоб до супермаркетів, транспорту було недалеко але щоб і одночасно був райончик затишним.
oleg-energy писав:Раніше на Тернопільській 21 було розтермінування на 1,5 року. Як зараз не знаю. Все решта більш менш підходить під вимоги - монолітно-каркасне з керамоблоками, супермаркет Вопак поруч (теоретично й Рукавичка на Луганській недалеко), транспорт є + скоро трамвай на Сихів буде недалеко проходити. Ну лише з затишним можна поспорити бо з одної сторони все-таки Луганська недалеко і залізниця, а з другого боку парк Залізні Води за 500 м (та й Стрийський зі Снопківським недалеко - всього юлизько 1-1,2 км).sapphir писав:Хто зараз цікавився однокімнатними новобудами? Чекати є можливість - в ідеалі оплата частинами на протязі року - двух, перші-останні поверхи не цікаві, монолітно-каркасний з цегли або керамоблоків ( ніяких піно, газо і т.д. ). Район великого значення не має головне щоб до супермаркетів, транспорту було недалеко але щоб і одночасно був райончик затишним.
В лотерею можна поиграть там тоже Джек пот выигрывают.Шансы одинаковы почти.Masterio писав: шо комусь срочно будуть потрібні гроші
да не скажи, я от наприклад не знаю, зі своїх знайомих, нікого хто би мав такі гроші на купівлю кваритиСАХАР писав: Шансы одинаковы почти.
В основном раньше квартиры покупали по принципу-продал дешевле и доложив купил лучше.По причине увиличения в семье или разъездов.Счас появилось немного клиентов с востока и рядом.Я лично счас продаю готовую 2-х комнатный новобуд за 80000долл и поверь раз в день ее смотрят и торгуется каждый второй.Значит 80000 цифра не такая страшная как нам кажется.AVP_6 писав: а не скажи, я от наприклад не знаю, зі своїх знайомих, нікого хто би мав такі гроші на купівлю кварити
і відповідно тяжко собі уявити якби я надумав квартиру продавати - чи хтось би купив, ібо не розумію логіки вкладати зараз гроші в квартиру в Україні, хоча біженці рулять - так шо на всьо клієнт знайдеться напевно
Которому надо обьяснить по крайней мере что надо и с двух трех квартир он поймет что ищется.Но это-ж надо платить,у нас считают что не за что.Пусть пробегаются немного а потом возможно придет прозрение.Vusiko писав: дивитися з перевіреним маклером
Когда говориш что услуги маклера(хорошего)надо включать в стоимость квартиры также как и услуги нотариуса-многие не хотят.А маклер может иногда больше сторговать чем ему заплатят-если захочет.Vusiko писав: САХАР,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей