Fobos, мені ше до дітей....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
CAT писав: з ручними підйомниками ззаду то якийсь епік фейл
Та тачка агонь, але ті весла кидаються в очі на фотках.Kritik писав: кароче, я поняв, вчіпитись до чогось треба
Myself писав: які постійно тиць-тиць на кнопочки
Myself писав: Fobos, тоді правий пасажир теж "нє у дєл"
не погоджусь з двома речами:Fobos писав: Це бред. А комплектації без підсилювача руля не було? Задні склопідйомники то дуже потрібна річ, особливо коли маєш дітей
нє, Сашко, там є кнопка, яка блокує задні вікна, а не всі, крім водіяMyself писав:Fobos, тоді правий пасажир теж "нє у дєл"І за що мені дружину мордувати?
![]()
pikach00 писав: Та аудюха з салону скільки коштувала? 40к, 60к? 300 євро це дрібниця
Myself писав: по собі знаю - задні підйомники - то тільки гемор з дітьми, які постійно тиць-тиць на кнопочки
Діти весла крутити не вміють?cat-yellow писав: це все - ОСОБЛИВО, бо діти в авто, варто тільки на зіпрівшу дитину дмуйнути вітерцем - і будуть соплі...
я навіть не знаю як то - коли задні вікна взагалі відкриваютьсяcat-yellow писав: і мені нахєр не впали ті задні вікна, вони ніколи в житті не відкривались
вот-вотcat-yellow писав:pikach00 писав: Та аудюха з салону скільки коштувала? 40к, 60к? 300 євро це дрібниця
знаючи німців і бачачи їх трохи по роботі, можу тобі сказати, що з їх прагматичністю, вони рубля не потрять на то, чого використовувати не будуть.... а кіч, панти чи зорова естетика їх мало цікавить, тому можу припустити, що йому просто ті весла до одного місця... тим більше, щоб тратити на них 300 євро
Kritik писав: Напевно візьму MOTUL
норм!Kritik писав: Ну і фільтра Knecht, як завжди
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей