Краще збирай гроші на БМВ, повір, дешевше обійдеться.M@sTeR писав:І взагалі, мені головне не в салоні а щоб їхало так шо ппц.....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 21093 M@sTeR Edition
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ford?
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ВАЗ 21093 M@sTeR Edition
Fobos, та вірю і знаю. Але кажу, БМВ для мене це Е34 плита 2,5. А вона коштує в хорошому стані дорого. А віднровлювати вбиту, щтоже багато потягне....
БМВ це будні....а тюнений ВАЗ це свято.....
Ну потягнуло мене на той тюнинг після всіх літніх драгів і т.д. А після участі в своїй першій гонці раллі прінт від Тім Вест то взагалі....захворів...
Хочу і то і то...спочатку це треба довести до ладу....Почати почав...а кінцю нема меж, то я в курсі......

БМВ це будні....а тюнений ВАЗ це свято.....
Ну потягнуло мене на той тюнинг після всіх літніх драгів і т.д. А після участі в своїй першій гонці раллі прінт від Тім Вест то взагалі....захворів...
Хочу і то і то...спочатку це треба довести до ладу....Почати почав...а кінцю нема меж, то я в курсі......

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- M@sTeR
- Контактна інформація:
хоча що я тут почав
...нічо серйозного поки що...тут он люди одним махом, блоки, ряди і голови доробляють......
Але як каже мій тато Москва тоже не сразу строилась......

Але як каже мій тато Москва тоже не сразу строилась......

- M@sTeR
- Контактна інформація:
Сьогодні зранку вмерли центральні замки (передні тільки стоять)....добре що отвір від двірника не обробив ще(резинка там) і так заліз...
Порадьте якісь хороші центральні замки, тим вже десь більше 4 років....
Можливо є якісь потужніші.... Хто тут тим займається????
Порадьте якісь хороші центральні замки, тим вже десь більше 4 років....
Можливо є якісь потужніші.... Хто тут тим займається????
- mikeng
- Ім'я:mikeng
- Дякував (ла): 0
може не замки вмерли а блок керування ними, так щоб всі 4 нараз вмерли рідко буває
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
буде терти при вивороті керма вліво. Мене жорсткість на Р15 195/50 не засмучує, а от підсилювача керма не вистарчає, тягне машину в кожну ямку :) але загалом нормально, можна їздити.M@sTeR писав:а 55 профіль сюди влізає без проблем.....
- mikeng
та їздити то можна, тільки для чого самому собі шукати незручності, тільки заради зовн вигляду?
мені наразі 14 виглядає практичніше
мені наразі 14 виглядає практичніше
- M@sTeR
- Контактна інформація:
в мене тільки передні, правий вже давніше вмер, а сьогодні вже й лівий....слабенько дьоргає....mikeng писав:може не замки вмерли а блок керування ними, так щоб всі 4 нараз вмерли рідко буває
- mikeng
в мене зранку взагалі з 4-х тільки передня права відкрилась, причина банальна - замки позамерзали
правда вчора машину здув керхером, так що того і варто було чекати
правда вчора машину здув керхером, так що того і варто було чекати
- M@sTeR
- Контактна інформація:
mikeng, як працюють задні центральні....не клинуть, багато хто каже що тяжко працюють або інколи невідкривають через те що складнйи механізм......
В суботу буду міняти передні, от думаю може то ще задні докинути????
В суботу буду міняти передні, от думаю може то ще задні докинути????
- mikeng
все працуэ вже 3 роки, коли ставив - то саме казали
при встан правда розібрали всі замки, відмили в якійсь гадості, позмазували де тре попідгинали тяги, проблем нема
зимою іноді змазка в замках замерзає, чи мож в самих електромоторах, хз то може не відкритись з 1-ого разу
при встан правда розібрали всі замки, відмили в якійсь гадості, позмазували де тре попідгинали тяги, проблем нема
зимою іноді змазка в замках замерзає, чи мож в самих електромоторах, хз то може не відкритись з 1-ого разу
При купівлі, зверни увагу на силу яку вони видають,M@sTeR писав:В суботу буду міняти передні,
є які тягнуть з силою 4кг, а є і 7кг,
звісно краще брати сильніші.
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Morozov, дякую за пораду... купив 2 шт. синього кольору по 30 грн. сила 6 кг....в мене такий на багажнику стоїть....і вже пів оку і нічого...все працює на ура......

- M@sTeR
- Контактна інформація:
На вихідних несидів без роботи...помінявши 2 передні центральні замки, та встановивши скло фари(чорним герметиком, втикнув що треба прозорий
) яку розбив об Інфініті, замучили мені задні дискові гальма(які ще небули підключені так як нема регулятора і гідроручніка).... Ну непослухавши всіх наших тюнерів з форуму я все таки вирішив попробувати шо воно таке без регулятора і підключив все просто напряму, одна трубка назад, а ззаду тройнік жигульовський. Зрозумів чому в мене 2 попередні тріскали...
прислухавшись до поради Danko(дякую за пораду) я обробив трубки (обвальцовку) напильником і все стало гуд. нічо нетекло... :)
Потім неміг відкрутити болтик для спускання повітря з заднього суппорта.....закис і все. один відкрути(той суппорт що поміняв) а другий неможу...ну педаль непровалювалась до самог окнця і я вирішив проїхатись попробувати. Пробував на засніженій грунтовій дорозі.....
Короче якщо руль прямо на швидкості до 60 то ще нічого страшного, нікуди вроді незносить.....а якщо вже більше 60 то зносить зад в різні боки
Виїхав я на сухий асфальт, розганяюсь до 70 по тормозах машина стає мертвим грузом, нікуди нетягне....
:)
Розганяюсь до 120 по тормозах машину починає зад трохи заносити в ту сторону куди руль повернутий більше....
Відчуття від ЗДТ позитивні. тільки як всі мені говорили що без регулятора це небезпечно....зрозумів це поки непровірив на собі.....
Короче так без регулятора я їхав з Рогатина до Львова, неміг привикнути до педалі(один суппорт був завоздушений але тормозив).
Ну і їду, я їду і машина нічого неїде. Приїхавши ввечері до Львова, піднявши машину на домкрат я замітив що задні колеса завжди мінімально тормозять , одною рукою колесо непрокрутив. а двома так.....
помилкою стало те що поставив 2 шайби від головки ГБЦ між планшайбою та скобою...... на днях все перероблю......
Тільки не кажіть що недовіряв вам всім(на рахунок регулятора0, просто я такий що мушу все попробувати сам поки непереконаюсь...... :)

прислухавшись до поради Danko(дякую за пораду) я обробив трубки (обвальцовку) напильником і все стало гуд. нічо нетекло... :)
Потім неміг відкрутити болтик для спускання повітря з заднього суппорта.....закис і все. один відкрути(той суппорт що поміняв) а другий неможу...ну педаль непровалювалась до самог окнця і я вирішив проїхатись попробувати. Пробував на засніженій грунтовій дорозі.....

Виїхав я на сухий асфальт, розганяюсь до 70 по тормозах машина стає мертвим грузом, нікуди нетягне....

Розганяюсь до 120 по тормозах машину починає зад трохи заносити в ту сторону куди руль повернутий більше....

Відчуття від ЗДТ позитивні. тільки як всі мені говорили що без регулятора це небезпечно....зрозумів це поки непровірив на собі.....
Короче так без регулятора я їхав з Рогатина до Львова, неміг привикнути до педалі(один суппорт був завоздушений але тормозив).
Ну і їду, я їду і машина нічого неїде. Приїхавши ввечері до Львова, піднявши машину на домкрат я замітив що задні колеса завжди мінімально тормозять , одною рукою колесо непрокрутив. а двома так.....

помилкою стало те що поставив 2 шайби від головки ГБЦ між планшайбою та скобою...... на днях все перероблю......
Тільки не кажіть що недовіряв вам всім(на рахунок регулятора0, просто я такий що мушу все попробувати сам поки непереконаюсь...... :)
- mikeng
мдяяяя, з гальмами канеш жесть
а нащо Ти їх взагалі ставив в такому вигляді?
а нащо Ти їх взагалі ставив в такому вигляді?
- M@sTeR
- Контактна інформація:
mikeng, самі суппорта з блінами мені дістались можна сказати нахаляву..... Один суппорт вже поміняв на новий...ще прийдеться другий якщо невідкручу 

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Во ручнік класний

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Denja, може то собі такий сексапільний ручнічок поставити

- M@sTeR
- Контактна інформація:
оскільки існує проблема з фінансами, то вирішив робити гідроручнік самостійно.....можливо хтось має тормозний циліндр від жигуля чи волги......дешево
Регулятор також впринципі є робочий стандратний, буду робити на основі стандартного колдуна......

Регулятор також впринципі є робочий стандратний, буду робити на основі стандартного колдуна......
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Вже був підійшов час для заміни масла....було залите ХАДО 10В40 з ревіталізантом.....
Тільки що змінив на оригінал BMW 10W40 ......мотор став працювати мягше та збалансованіше.....
Спасибі gribkoff777

Тільки що змінив на оригінал BMW 10W40 ......мотор став працювати мягше та збалансованіше.....
Спасибі gribkoff777

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей