по ходу треба мати всі чеки на те, що везешvovka писав:з оформленням багажних або інших перевізних документів;

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по ходу треба мати всі чеки на те, що везешvovka писав:з оформленням багажних або інших перевізних документів;
profan, якщо їх ціна не перевищує 200 евро, а з 1 січня - 1000. Чек можна показати якщо виникає підозра, що вартість вища. То на 1 особу. Якщо в машині двоє, можна вдвіччі більше везти по вартості і т.д. тобто по 2 диска на кожного :)profan писав:ваще непоняв, якщо я (перший раз) поїду до родичів в польщу, а паралельно назад хочу взяти на борт 4 диска з алегро які доки потрібно щоб мене випустили з ними?
дякую, але якщо диски б/у, тобто ніякі бимажки мені ніхто звичайно не дастьweber писав:profan, якщо їх ціна не перевищує 200 евро, а з 1 січня - 1000. Чек можна показати якщо виникає підозра, що вартість вища. То на 1 особу. Якщо в машині двоє, можна вдвіччі більше везти по вартості і т.д. тобто по 2 диска на кожного :)profan писав:ваще непоняв, якщо я (перший раз) поїду до родичів в польщу, а паралельно назад хочу взяти на борт 4 диска з алегро які доки потрібно щоб мене випустили з ними?
так я в курсіz@k писав:profan, і взагалі до родичів ти маєш їхати не по шопінг візі :)
http://www.lwowkg.polemb.net/index.php?document=87О Г О Л О Ш Е Н Н Я !
ВІД 01 ГРУДНЯ 2011 РОКУ
ГЕНЕРАЛЬНЕ КОНСУЛЬСТВО РП У ЛЬВОВІ
ВИКЛЮЧНО ЗА ПОСЕРЕДНИЦТВОМ ПУНКТІВ ПРИЙОМУ ВІЗОВИХ АНКЕТ
У ЛЬВОВІ ТА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ПОЧНЕ ВИДАВАТИ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ
ВІЗИ З МЕТОЮ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАКУПІВЕЛЬНОГО ТУРИЗМУ У ПОЛЬЩІ.
ВІЗА БУДЕ ВИДАВАТИСЬ ЗАЦІКАВЛЕНИМ ОСОБАМ НА ОСНОВІ ВІДПОВІДНОЇ ЗАЯВИ СКЕРОВАНОЇ
ДО ГЕНЕРАЛЬНОГО КОНСУЛЬСТВА РП У ЛЬВОВІ.
ПЕРША ВІЗА ТАКОГО ТИПУ БУДЕ ВИДАВАТИСЬ
НА 7 ДНІВ 1-РАЗОВА,
А НАСТУПНІ - З ДІЙСНІСТЮ ДО РОКУ ЧАСУ
(НА ПІДСТАВІ ОРИГІНАЛУ ІМЕННОЇ ФАКТУРИ, ЩО ПІДТВЕРДУЄ ПОКУПКИУ ПОЛЬЩІ)
twin, 35 евро як і всі шенгени.twin писав:А та віза також платна буде?
писали, що на ці візи тільки через посередника можна бути подаватисьweber писав: а чим основне консульство не підходить?Втопку візовий центр з його оплатою. Подавайся на Франка без переплати.
та хоч в Париж, це ж шенген.Saba писав:а в Варшаву по такій візі можна поїхати?
шось такого не видів.A1 писав:писали, що на ці візи тільки через посередника можна бути подаватись
ВІД 01 ГРУДНЯ 2011 РОКУ
ГЕНЕРАЛЬНЕ КОНСУЛЬСТВО РП У ЛЬВОВІ
ВИКЛЮЧНО ЗА ПОСЕРЕДНИЦТВОМ ПУНКТІВ ПРИЙОМУ ВІЗОВИХ АНКЕТ
У ЛЬВОВІ ТА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ПОЧНЕ ВИДАВАТИ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ
ВІЗИ З МЕТОЮ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАКУПІВЕЛЬНОГО ТУРИЗМУ У ПОЛЬЩІ.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість