Чесно... ніколи не повірю... Особливо після запуску ігри на своєму Х700...Terry писав:. А то я на свому 9600радеоні - ніби так нічого виглядає груха,.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
NFS Carbon
Ок, не хочу знову піднімати суперечку, але попробуй просто для проби FlatOut2. Він з кращими настройками має краще літати. Відповідно виглядає краще...Terry писав:Не тормозить!!!!! Я не кажу про ідеальну картинку. Але ж працює. І то нормально.brrrr писав:Чесно... ніколи не повірю... Особливо після запуску ігри на своєму Х700...
Ну напрягає мене в 1024*768 з такою галімою графікою в НФС шпіляти..
Не бачу сенсу в тому. Краще почекати коли буде нова відяха і тоді вже поїздити. А грати тільки для того щоб комусь доказати що пройшов всю кар*єру при галімій картинці як на мене брєд.
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ну то не напрягайся.. бо знаєш як то буваєbrrrr писав:Ну напрягає мене в 1024*768 з такою галімою графікою в НФС шпіляти..
Не бачу сенсу в тому. Краще почекати коли буде нова відяха і тоді вже поїздити. А грати тільки для того щоб комусь доказати що пройшов всю кар*єру при галімій картинці як на мене брєд.
а з чого ти взяв що тут хтось щось доказує? кожен гамає те що йому подобається... не хош карбон.. гоцай флет аут - гама зачотна.. також без конкурентів у всьоєму класі... і всьо.. мир - peace..
Ну ти не поняв... ПРосто є тип людей яким головне не якість а швидкість отримання дечого. Ті ж екранки, ну який смисл їх дивитись якщо через місяць появиться в нормальній якості? Так само і з грою.. Можна ж почекати коли появиться нормальна відяха в компі і тоді вже шпіляти.lizun писав:ну то не напрягайся.. бо знаєш як то буваєbrrrr писав:Ну напрягає мене в 1024*768 з такою галімою графікою в НФС шпіляти..
Не бачу сенсу в тому. Краще почекати коли буде нова відяха і тоді вже поїздити. А грати тільки для того щоб комусь доказати що пройшов всю кар*єру при галімій картинці як на мене брєд.![]()
а з чого ти взяв що тут хтось щось доказує? кожен гамає те що йому подобається... не хош карбон.. гоцай флет аут - гама зачотна.. також без конкурентів у всьоєму класі... і всьо.. мир - peace..
Ладно, то всьо імхо :)
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Цілком згоден і сам так вважав і робив колись. Із=за того багато хороших фільмів не подивився, а зараз вже шукати тяжко. Тепер дивлюся хороші фільми навіть екранки. А якщо дуже сильно подобається, то шукаю хороший запис на майбутнє. Вот так-то.brrrr писав:Ті ж екранки, ну який смисл їх дивитись якщо через місяць появиться в нормальній якості? Так само і з грою..
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Ги, а в мене не появиться скоро. А поганяти Карбон то хочетьсяbrrrr писав: коли появиться нормальна відяха в компі і тоді вже шпіляти.
Figaro
А в тебе який комп шо всьо розпливається? Такий як в мене? Може мені даже не варто купляти?
- !crashman!
- Контактна інформація:
- PYY
В мене Athlon-XP2600 Barton(2300MHz),материнка Asus Delux,512+512DDR,Radeon 9600XT 128mb(AGP 500*650),Seagate 160Gb 7200(SATA),Creative-Audigy2,акустика Logitech-Z5500,клава,миша також Logitech,ТВ-ФМ,модем і т.д. небуду писати які
Чесно кажу,на максимальних настройках,1024х768 іде добре,не тормозе,хібашо якшо придивитись до деколи замала частота кадрів(відуху можна трохи ше розігнати)!Компу вже рік,я задоволений ним,повністю,як на мене то ше грає роль звукова,невелику але грає!
Фотки ше не виложую бо пройшов тільки 30% і ше неоприділився з машинкою добре і тюнінгу покищо мало!Скоро будуть фото
P.S. Незнаю як може на Radeon X700,ця гра погано іти,залізо то не головне,точніше то неозначає якшо відуха крута то всі ігри будуть літати,якшо людина мягко кажучи(індієц) і неможе налаштувати комп на високу продуктивність роботи і в нього в автозагрузті купа всяких антівірусів і всього.... то буде так:"техніка в руках індійця,груда металу".Я то знаю з свого досвіду,коли в мене ше був мій старіший комп Атлон 100,оперативки 128 а друг купив собі Атлон 1800ХР 256 оперативки,відуха затоGeForce MX400 64мб а в мене була GeForce GTS pro 32 мб і його комп відса... в мого поповній,томушо так в нього був комп налаштований гарно,і шеодне,для "зелених" в тому ділі,відуха яка має памяті 256-512мб неозначає шо вона краща і буде швидше працювати за відуху яка має 128 памяті,та память мало на шо впливає і є багатото інших вакторів на які потрібно звертати увагу в першу чергу,ато купляють,о я собі купив відуху 512мб,всі від... бо в мене пів гіга памяті
Закидуйте свої фотки,будем розглядати машинки хто які робе
P.S.2. Ті хто там писав про Radeon 9600 точняйте,які саме,PRO чи XT бо між ними різниця чуть не в два рази !Хто не віре в то шо я написав шо в мене не тормозе на максимальних а в вас при схожій конфігурації тормозе на шалімих настройках,то зберу вас всіх і заведу додому,подивитесь,але тоді з вас 1 000 баксів! :00057:
Чесно кажу,на максимальних настройках,1024х768 іде добре,не тормозе,хібашо якшо придивитись до деколи замала частота кадрів(відуху можна трохи ше розігнати)!Компу вже рік,я задоволений ним,повністю,як на мене то ше грає роль звукова,невелику але грає!
Фотки ше не виложую бо пройшов тільки 30% і ше неоприділився з машинкою добре і тюнінгу покищо мало!Скоро будуть фото

P.S. Незнаю як може на Radeon X700,ця гра погано іти,залізо то не головне,точніше то неозначає якшо відуха крута то всі ігри будуть літати,якшо людина мягко кажучи(індієц) і неможе налаштувати комп на високу продуктивність роботи і в нього в автозагрузті купа всяких антівірусів і всього.... то буде так:"техніка в руках індійця,груда металу".Я то знаю з свого досвіду,коли в мене ше був мій старіший комп Атлон 100,оперативки 128 а друг купив собі Атлон 1800ХР 256 оперативки,відуха затоGeForce MX400 64мб а в мене була GeForce GTS pro 32 мб і його комп відса... в мого поповній,томушо так в нього був комп налаштований гарно,і шеодне,для "зелених" в тому ділі,відуха яка має памяті 256-512мб неозначає шо вона краща і буде швидше працювати за відуху яка має 128 памяті,та память мало на шо впливає і є багатото інших вакторів на які потрібно звертати увагу в першу чергу,ато купляють,о я собі купив відуху 512мб,всі від... бо в мене пів гіга памяті

Закидуйте свої фотки,будем розглядати машинки хто які робе

P.S.2. Ті хто там писав про Radeon 9600 точняйте,які саме,PRO чи XT бо між ними різниця чуть не в два рази !Хто не віре в то шо я написав шо в мене не тормозе на максимальних а в вас при схожій конфігурації тормозе на шалімих настройках,то зберу вас всіх і заведу додому,подивитесь,але тоді з вас 1 000 баксів! :00057:
-
- Контактна інформація:
PYY
О, в нас на форумі появився хацкер. Сила.
О, в нас на форумі появився хацкер. Сила.
дуже велике значення має, особливо на графіку має позитивний вплив.PYY писав:Creative-Audigy2,акустика Logitech-Z5500
Викинь то все нафіг з теми. Достатньо 5 строчок написати про свою конфігурацію.PYY писав:P.S. Незнаю як може на Radeon X700,ця гра погано іти,залізо то не головне,точніше то неозначає якшо відуха крута то всі ігри будуть літати,якшо людина мягко кажучи(індієц) і неможе налаштувати комп на високу продуктивність роботи і в нього в автозагрузті купа всяких антівірусів і всього.... то буде так:"техніка в руках індійця,груда металу".Я то знаю з свого досвіду,коли в мене ше був мій старіший комп Атлон 100,оперативки 128 а друг купив собі Атлон 1800ХР 256 оперативки,відуха затоGeForce MX400 64мб а в мене була GeForce GTS pro 32 мб і його комп відса... в мого поповній,томушо так в нього був комп налаштований гарно,і шеодне,для "зелених" в тому ділі,відуха яка має памяті 256-512мб неозначає шо вона краща і буде швидше працювати за відуху яка має 128 памяті,та память мало на шо впливає і є багатото інших вакторів на які потрібно звертати увагу в першу чергу,ато купляють,о я собі купив відуху 512мб,всі від... бо в мене пів гіга памяті
-
- Стать:жінка
PYY, наезды отставить. не треба тут мірятись піпіськами тим більше що в тебе не найбільша
згоден хіба що з
згоден хіба що з
тепер будемо догадуватись хто індієць на форумі... і в кого Х700PYY писав:"техніка в руках індійця,груда металу"
+1brrrr писав:PYY написав:
Terry А Logitech-Z5500 я так написав!
Ага, суто шоб попантуватись
-
- Контактна інформація:
А чого мені нервуватися?????PYY писав:P.S. Не нервуйся
В мене свен 5,1 стоїть(вірніше висить під потолком) і саунд зовнішній. Але толку з того небагато. Все рівно найкраще в навушниках бавитися, бо в 3 ночі фіг включиш звук.
Але хтось почитає оце все і пожене в магазин за саунд картою, яка [цензура] нікому не потрібна за такі гроші
Краще проапгрейдити проц
- PYY
Terry
1.Не рівняй СВЕН з Логітеком,в мене також були перед ними SVEN IHOO5.1.
2.Для мене найважливіша деталь в мому системному блоці це моя звукова карта,тому шо я дуже люблю слухати музику і слухаю її весь час,тому для мене головне шоб був якісний звук,а не голосно шоб кричало.Я не купляв звукову для того шоб збільшити продуктивність роботи компа в іграх!
3.В навушниках звук кращий від любих колонок,якшо хороші навушники.
4.Хочу викласти фото своєї машинки,то шо на даний момент є,але я ше не оприділився яка буде моя томушо невідкрив ше всіх машин тому нехочу на будь які ставити унікальні детільки! :driving:
1.Не рівняй СВЕН з Логітеком,в мене також були перед ними SVEN IHOO5.1.
2.Для мене найважливіша деталь в мому системному блоці це моя звукова карта,тому шо я дуже люблю слухати музику і слухаю її весь час,тому для мене головне шоб був якісний звук,а не голосно шоб кричало.Я не купляв звукову для того шоб збільшити продуктивність роботи компа в іграх!
3.В навушниках звук кращий від любих колонок,якшо хороші навушники.
4.Хочу викласти фото своєї машинки,то шо на даний момент є,але я ше не оприділився яка буде моя томушо невідкрив ше всіх машин тому нехочу на будь які ставити унікальні детільки! :driving:
Востаннє редагувалось Чет, 09 листопада 2006, 19:24 користувачем PYY, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей