Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

допомога іншому водію на дорозі...
borodatos
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:
Re: допомога іншому водію на дорозі...

Повідомлення borodatos » Пон, 21 лютого 2011, 17:17

В мене історія теж весела була..
Короче,їхали ми двома машинами з Бухти.Була десь 11-12 година вечора.Нас було 8 чоловік.Так от,мій друг на Опелі Омега виявилось що забув заправитись.Встав посеред траси і все.Взяли ми пару баклах і поїхали на найближчу заправку.Ага,а в 12 годині в них перезмінка :angry Трохи почекали,набрали 5 літрів бєнзу і повернулись назад.Залили,він стартером покрутив трохи і сів акум.Тросу нема...Стояли на трасі,махали щоб хтось трос дав..За хвилин 30 зупинилось 3-4 машини і трос ми все ж таки знайшли.Тягав я його тягав та так і не завів.Трос зняли і з горки він поїхав накатом.Тут появляються 2 машини ДАІ.Вони з ДТП вертались.Зупинили його,перевірили доки і взяли його на буксир..Довго завести не могли,тоді інспектор сам сів за кермо,а другий тягнув його під 100км/год.Врешті-решт завели.Так от,суть в тому що вони ні копійки не взяли.Бувають таки нормальні ДАІшники

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 21 лютого 2011, 17:23

borodatos, справді цікава історія.
нажаль сьогодення нам диктує лише одиниці таких державних працівників...

borodatos
Контактна інформація:

Повідомлення borodatos » Пон, 21 лютого 2011, 17:24

VAVAN, і то при тому що ДАІшник походу старлєєм був)) я довго в шоці був

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 21 лютого 2011, 17:52

на мою думку потрібно допомагати водіям в обовязковому порядку , а якщо вже стаються такі сітуешен як із колесом то вже хай йому буде на совісті :|

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Пон, 21 лютого 2011, 17:59

borodatos писав:.Так от,суть в тому що вони ні копійки не взяли.Бувають таки нормальні ДАІшники
так то в їхні обов"язки входить))) вони мусіли помогти на дорозі. я даішників весь час дьоргаю останнім часом, бо від простих водіїв допомоги не дочекаєшся, хіба на каву просять, а толку ніякого.
zubylo.lviv.ua

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Пон, 21 лютого 2011, 18:01

Мене у 2004 році знесло з траси на окружній файного міста Тернополя. Заперло, що у купу снігу, на машині ані коцки. На трасі - скло. Зупинилася Волга на номерах держустанови, вийшли три мужика - водій і два чиновники якісь, так тоді здалося, щось вище голови колгоспу :D але нижче голови ОДА. Вивалялися в снігу, але виперли мене на дорогу, а був я нижче рівня траси десь на 1 метр...
Хочеш миру - готуй Parabellum

borodatos
Контактна інформація:

Повідомлення borodatos » Пон, 21 лютого 2011, 18:04

Sally писав:хіба на каву просять, а толку ніякого
може ти щось не так робиш? :D

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 21 лютого 2011, 18:09

borodatos, :D мені це на думку не спадало, але тепер проконтролюю свою поведінку :D якщо серйозно, то останнім часом машина справді дуже ламалась і крім сигналу від інших водіїв ніякої допомоги. а мєнти вже точно не мають куда діватись - мусять помагати.
zubylo.lviv.ua

borodatos
Контактна інформація:

Повідомлення borodatos » Пон, 21 лютого 2011, 18:19

Sally, от я і кажу,що треба було службу порятунку організувати,але кому то потрібно?Тільки тоді,коли вже щось сталось

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Пон, 21 лютого 2011, 21:03

gribkoff777 писав:Мене у 2004 році знесло з траси на окружній
майже один-в-один моя минулорічна історія : іхав я в село, дорога -як скло, хоча в світлі фар здавалося, що асфальт, резинка зимова, але не першої свіжості. Не доїжджаючи десь 20 км попав на"гармошку" , почало розкидати по дорозі, благо, що вже було десь 22:15-30 , і вона була порожньою - руль, газ - через метрів 200 майже вирівнявся і тут - фінальна колдойобина і я лечу в кучугури поміж двома деревами метрів 15 бочком в поле . Реально заканало - не перевернувся і на машині ні царапинки, тільки у всі шпарки снігу натрамбувало .Я посидів в машині, покурив , усвідомив, що би було,якби вліпив в дерево , хай і на шидкості не більше 40 , або схопив "вушка" (я тоді непристібнутим був :oops ), руки перестали трястися і поліз назад на дорогу голосувати (машину добре видно було з дороги , бо лишив аварійку ). Так от - як зараз памятаю : за 2,5 год з 15 легкових зупинилися тільки два, але легковою мене звідти б не витягли (один залишив мені півпачки цигарок, коли я попросив в нього одну). З 4ох фур зупинялися всі, але не було місця для маневру , а якщо б вони з"їхали з дороги - зарилися б ще гірше за мене.
Десь через 3 год., коли я від нєфік дєлать відчистив машину, протоптав в снігу колєйку , наламав і накидав ялинових гілок і своїм ходом підібрався майже впритул до насипу дороги під"їхала чорна "Шкода" , звідти виліз полковник ДАІ і два лейтенанта . Підійшли, спитали , що сталося , водночас принюхуючись ,коли я розмовляв :D Після моїх слів, що мовляв ще раз принюхаєшся - дам в пику, бо я в стані афекту :D , і вапше , що за фігня з дорогою - де сіль, пісок і снігоприбиральна техніка , полкаш сказав щось на зразок , "Ясно, дорожний фактор, я перепрошую" , витягнув мобілу сказав , що дзвонить дорожникам . Ех , шкода ,я тоді не здогадався включити запис на телефоні - як він обкладав дорожну службу - я таких матів давно не чув :D Обіцяв їм, що завтра спитає і де 600 л соляри , і сіль і пісок, який вони собі на будови порозтягували і т. п. В кінці сказав , щоб через 15 хв. були на місці пригоди , бо інакше завтра вони поповнять лави на біржі праці.
ДАІшники чекали і курили зі мною , поки не приїхав ЗіЛ-131, піскорозкидач (за 17 хв :D ) . Троса в них не було, за що отримали ще одну порцію люлєй від полковника. (в мене був ) Причепили , витягнули, полковник ще спитав, чи буду я скаржитися, побажав щасливо і поїхали . А я поїхав ззаду піскорозкидача аж до села :) (я правда їхав помалу, бо чесно кажучи трохи перелякався).
Причому спостерігав за цікавим методом розкидання піску : той шнек і крильчатка в дорожників походу не працювали , то в кузові сидів чувак з лопатою і раз в дві секунди викидав порцію на дорогу , можна сказати одним куском :angry
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 21 лютого 2011, 21:07

borodatos, то мене б тоді зненавиділи, бо я нікому не поможу, зато сама би тільки і видзвонювала :D
zubylo.lviv.ua

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Пон, 21 лютого 2011, 21:17

Liuskywalker, повезло з гаїшником, в мене акум з незрозумілих причин причин здох посеред дня в центрі міста, підійшов до гайців з проханням під"їхати 50 метрів "смикнути" мене, мені відповіли "50 грн давай", я зматюкав їх і систему їхню і сказав що за 50 грн мене таксіст приїде з Сихова і смикне, на що відповіли "ну то йди за таксістом, що ти в нас хочеш?"

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 21 лютого 2011, 21:24

Liuskywalker, shaman, ну якщо вже так тема зайщла я також скажу як мені дайці помогли ,колись заблудився коли їхав до знайомого на Закарпаття , їхав ще тоді на вектрі , заїжджаю в якесь СМТ :boxed нічого не знаю ......їду по головній , підїжджаю до якогось великого повороту і тут бачу патруль , зупиняюся і питаю як звідси вибратися :ninja він мені розказав і питає чи я зрозумів , я кажу так собі :D тоді він каже до сержанта "ану бистро пригнув в машину і виведи людину із міста" :shout :D і так я ескортом 15 хв. виїхав із міста :sing , звісно зупинилися і подякували товарещу сержантіку :) хороший хлопчина :D

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Пон, 21 лютого 2011, 23:38

rybkaandrew писав:колись заблудився коли їхав до знайомого на Закарпаття
Я так в Яворові(ше добре його тоді незнав)вночі заїхав в місто і мав їхати в центрі,а по тій дорозі стояв знак стрілка на синьому фоні.А перед нею ДПС-от підїжаю питаю як мені скорше проїхати в центр,а то прямо не поїду бо знак шо не можна,тільки направо,а вони мені-та пофіг на знак їдь,а то багато обїжати :D
От не всі вони такі добрі :shout
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

ibit
Ім'я:Igor

Повідомлення ibit » Чет, 24 лютого 2011, 14:48

Тільки почав їздити.. щось пчала глохнути по дорозі машина. ще не шарив що до чого і як карб почистити / покрутити...
під'їжджаю до перехрестя і там(ДПС) і якраз перед виїздом на преехрестя заглохла машина... блін думаю зараз примахаються.. завожу завожу ніфіга... виключв фари щоб лекше завеси , нфіга.. дивлюсь іде ДПСник.. думаю от зараз примахаєтсья що авто несправне(тоді я якраз 1-ший раз спілкувався із ними) .. підходить і каже "куди Ти їдеш на такій розвалюсі" :D та я кажу ні "вона їхала - чесне слово" :sing він подивився каже давай відіпхаю із перхрестя, мене це вишибло(не очікував щоб ДПСник пхав стару копійку ще й просто так) відіпхав і каже включай аварійку і визивай когось... я відповів що немає аварійки - копійка ж Оригінальна :D .
подякував йому, Він пішов далі на перехрестя ловити порушників... через пів години "витирання лобового скла/копання по колесі" завів її, відвіз до знайомого і там залишив..."

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Чет, 24 лютого 2011, 15:20

дивно, що є ще справжні дайці! В мене слава Богу ніяких пригод не було...гольф мене не підводить, скільки кілометрів би не намотував на ньому :) навіть немає, що розповісти))
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 26 гостей