Чому?|JAGUAR| писав:москвич взагалі помилка радянського автопрому,
|JAGUAR| писав: вигляд в нього бридотний.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чому?|JAGUAR| писав:москвич взагалі помилка радянського автопрому,
|JAGUAR| писав: вигляд в нього бридотний.
в порівнянні з 412 чи ше якимісь так, а в порівнянні з 2109 бридотний!sergey писав:|JAGUAR| писав: вигляд в нього бридотний.Нормальний.
+1 Фігню бздятьvovka писав:Щось не бачу в тому проблеми. Ще ніразу не переплутав. На багатьох машинах такий принцип. Щоб помилково включити задню, то ж як треба постаратися надавити до упора вліво на ричаг...
незгідний!! з таким успіхом і я можу сказати шо 09 бридотний бо він мені не подобається... але це не привід щоб кидатися такими словами..просто в кожного свій смак і своя думка яку треба поважати!|JAGUAR| писав:в порівнянні з 412 чи ше якимісь так, а в порівнянні з 2109 бридотний!
Сссу панагмABS писав:У меня 2141 Я его сделал полностью.движок 1.8.по городу 10л.по трассе7.5л.карбюратор с 2105. девятки и DEWOO отдыхают
ну на рахунок дейво я сумніваюся звичайно)) а от з девятками потягатись можнаhitlos писав:Мда хотілось би побачити як би ти мене з 5-ним то карбом
ну блін.. чого всі під словом тюнінг розуміють тільки шпойлєриxado10w40 писав:Але зміст з тюнінгу коли ти купуєш спойлер, а завтра помічаєш, що з таким їздить все місто, а навіть країна, а може все СНГ.
xado10w40 писав:Спір ні про що..!
мав на увазі спойлер щоб всім було зрозуміло мій приклад (сам на своюvovka писав:ну блін.. чого всі під словом тюнінг розуміють тільки шпойлєри
його не ставив, бо і так ніде розігнатись, щоб відчути від нього ефект(який без аеродинамічної труби може перетворитися в дефект), і не вважаю його головним вузлом автомобіля).MRE писав:[цензура] консервна банка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей