А чому не Пандору?Crush писав:Короче вирішили ставити Сталкер. Дорого, але наразі це найоптимальніше рішення.
Всім велике спасибі!!!
П.С. А по чому зараз сталкери?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чому не Пандору?Crush писав:Короче вирішили ставити Сталкер. Дорого, але наразі це найоптимальніше рішення.
Всім велике спасибі!!!
ні. на мою думку це не зручно. краще вже ключем закривати.hrdrive писав:Crush, а на карточку не хочеш?
не знаю точно. Це батька вскривали. він сьогодні зустрічався з людиною яка тим займається. вроді від 200 у.е.Коба писав:А по чому зараз сталкери?
Можна простіше - хай собі закривається коли ставиться на сигналку як звичайно, а от коли знімаєш - вимикалась тільки сигналка, а центральний - ключом або кніпкою на ключі. От тоді справді [цензура] сканер і мінімум незручностей.pikach00 писав:Платиш настройщикам сигналки щоб машина автоматично ставилась на сигналку через кілька секунд після того як закриєш її центральним замком. От і все. [цензура] ті сканери
andriy320e30 писав:дві сигналки одну на інфрачервоні хвилі щоб відкривати закривати
а стару залишити і відключити замки .самий простий варіант
гарант тут полюбому ріліт,його набагато тяжче вскрити,дуже мало доступу :)andrew писав:або Гарант під руль...
andrew писав:http://www.autopulse.ru/item4738.html - во таку рекомендував мені Ждан і я таку поставив.. погоджуюсь з ним..повністю задоволений :) +купа речей можна доставити за окремі гроші, голу нема змісту ставити
Аргументируй :)pikach00 писав:Crush, пля... ти шо не розумієш шо зміна сигналки ніфіга не дасть?Наівні люди...
Все рано чи пізно грабається. Грабінгом в більшості випадків бавляться сопляки які просто щось з машини витягують, машина сама їм нецікава. Відповідно ума у них мало щоб замки відкрити.Коба писав:Аргументируй
А хто у Львові займається інсталяцією цієї сиги?andrew писав:http://www.autopulse.ru/item4738.html - во таку рекомендував мені Ждан і я таку поставив.. погоджуюсь з ним..повністю задоволений :) +купа речей можна доставити за окремі гроші, голу нема змісту ставити
Мерсі :)andrew писав:Коба може поставити Ждан, як не схоче думаю мій електрик поставить.. :) мені ставив все працювало без проблем, правда зараз авто розібране :)
Особливо коли ти поїхав десь на море.sabonis766 писав:pikach00, да,але я ше не забував!))якшо забуду поїду 2 брілок на хату візьму)!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей